Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι απαιτεί ποιότητα «Μανουσαρίδη»

Σε γιορτινούς ρυθμούς βρίσκεται ενόψει Πρωτοχρονιάς το «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδη» στο Τσερμένι. Η επιχείρηση προμηθεύτηκε εκτός από τα προίόντα της παραγωγής της, ότι πιο ποιοτικό και εξαιρετικό προϊόν υπάρχει για το γιορτινό μας τραπέζι. Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι απαιτεί ποιότητα, την οποία θα την βρείτε στο
συγκεκριμένο κατάστημα. Η φρεσκάδα και η απαιτητική διαλογή των προϊόντων είναι κύριο και καθημερινό μέλημα των υπευθύνων. 


Τα περισσότερα λαχανικά είναι παραγωγής «Μανουσαρίδη» και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από τη σπορά έως το πιάτο μας. 

Όσον αφορά τις πατάτες, που είναι και το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης, προέρχονται από τα βουνά του Πολυμύλου με την χαρακτηριστική γεύση της βουνίσιας πατάτας. 

Το Οπωροπαντοπωλείο στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα στις επιλογές του κόσμου, όχι μόνο για την εξαιρετική ποιότητα που το διακρίνει, αλλά κυρίως για τις πολύ προσιτές τιμές. 

Για τον λόγο αυτό, η διεύθυνση του καταστήματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό και να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και Καλή Χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ