Το ΙΚΤΕΟ Βέροιας & Νάουσας Α. Μαυρίδης - Α. Ψάρρας σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά με ασφαλή οδήγηση

Το IKTEO Βέροιας & Νάουσας Α. Μαυρίδης - Α. Ψάρρας στο Μακροχώρι δημιουργήθηκε το 2006 παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους οδηγούς της Ημαθίας. Οι εγκαταστάσεις και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας υπερκαλύπτουν τις διεθνείς προδιαγραφές και η λειτουργία τους έχει αδειοδοτηθεί από το
Υπουργείο Μεταφορών και πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS.
Στο τέλος του 2008 λειτούργησαν για πρώτη φορά οι εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος της εταιρίας στο Δήμο Νάουσας.Πρόκειται για σύγχρονα κτίρια σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και εξοπλισμένα με τρόπο που να πληρούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο των οχημάτων απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.


Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία διοίκησης, υπάρχει και η αίθουσα αναμονής, όπου λειτουργεί και η καφετέρια του ΙΚΤΕΟ, απ΄ όπου μπορείτε να έχετε οπτική επαφή με το όχημά σας τη στιγμή που διενεργείται ο έλεγχος.
Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους
Εξοπλισμός
Στο χώρο ελέγχου του ΙΚΤΕΟ Βέροιας είναι εγκατεστημένες δύο αυτόματες γραμμές ελέγχου ελαφρών οχημάτων (έως 3,5t), μια γραμμή ελέγχου δικύκλων και μια γραμμή ελέγχου βαρέων οχημάτων (μεγαλύτερα των 3,5 t). Αντίστοιχα, στο χώρο ελέγχου του ΙΚΤΕΟ Νάουσας είναι εγκατεστημένη μια γραμμή ελέγχου ελαφρών οχημάτων και μια γραμμή ελέγχου δικύκλων. Οι αυτόματες γραμμές ελέγχου αποτελούνται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του Γερμανικού οίκου MAHA.

O μηχανολογικός εξοπλισμός ελέγχεται τακτικά από ειδικό φορέα διακρίβωσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αξιοπιστία των μετρήσεων. Η αδιάλειπτη επικοινωνία των εγκαταστάσεων με τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων διασφαλίζεται από το μηχανογραφικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στα ΙΚΤΕΟ.
Ανθρώπινο Δυναμικό
Η εταιρία είναι στελεχωμένη με ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό (απόφοιτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ), έχοντας ως στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ατελείωτες ώρες αναμονής. Με τον τρόπο αυτό ο έλεγχος του οχήματός σας παύει να είναι απλά μία υποχρέωση και γίνεται επιθυμία. Επιθυμία για ασφαλέστερη οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις