Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπάνιο video: Η Βέροια του χθες και του σήμερα

Όλη η Βέροια σε 10 λεπτά!
Ένα σπάνιας αξίας βίντεο για τη Βέροια του χθες και του σήμερα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα δεκάλεπτο βίντεο που είχε γυρίσει ο δήμος Βέροιας, μεταξύ 1994-2002, επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη, που εμφανίζεται μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα, ενώ δημοσιεύτηκε στο youtube το 2013. Μέσα του χώρεσε όλη
την ιστορία της Βέροιας, από τη δημιουργία της έως και σήμερα, με την πιο απλή, πλήρη και περιεκτική αφήγηση. Μέσω των ίδιων της των ανθρώπων. Ο αρχαιολογικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός της πλούτος, η σύγχρονη ζωή, οι γειτονιές της, οι άνθρωποί της, η αγορά της, οι καρποί της, οι νοστιμιές της, το ποτάμι της, τα χωριά της, τα βουνά της... μέσα τα μάτια των ανθρώπων της, κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος. Τα χρόνια πέρασαν από τότε, αλλά εκτός από την αισθητική της εποχής, όλα τα άλλα έχουν παραμείνει ίδια. Μια Βέροια τόσο διαχρονική...  Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ