Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλατζή: «Τη Βέροια, την έχω βάλει μέσα στην καρδιά μου»

Είναι η τραγουδίστρια που ήρθε στη Βέροια και αμέσως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία της, σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή της, την καθιστούν ως μια από τις καλύτερες ερμηνεύτριες που έχουν περάσει από την Ημαθία. Ο λόγος φυσικά για την πολυσχιδής και άκρως εντυπωσιακή Στέλλα Καλατζή,
η οποία θα βρίσκεται καθ' όλη την διάρκεια των εορτών στο «Voice». Η πληθωρική καλλιτέχνις, που έχει ανάψει φωτιές με τα σέξι φόρεματά της, σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο «Βεροιώτη», τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που εμφανίζεται στη Βέροια, την οποία και θεωρεί μια από τις καλύτερες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. 
«Είμαι ευτυχισμένη που εδώ και μερικές εβδομάδες εμφανίζομαι σ' ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, όχι μόνο της Μακεδονίας, αλλά και όλης της Ελλάδας. Τη Βέροια την έχω βάλει μέσα στην καρδιά μου γιατί εκτός από μια πολύ όμορφη πόλη, έχει φιλόξενους ανθρώπους. Το κοινό είναι εξαιρετικό. Χαίρομαι γιατί συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα και μας μεταδίδουν την θετική τους ενέργεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση του μαγαζιού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω στο κορυφαίο πρόγραμμα του «Voice». Σας προσκαλώ και εγώ με την σειρά μου στο εορταστικό πρόγραμμά μας. Να είστε σίγουροι πως θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με γνήσια λαϊκή μουσική, με το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες» κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ