Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καλά Καθούμενα»: Κυριακή αλλάζουμε χρόνο και Δευτέρα χορεύουμε!

- Ρεβεγιόν 31/12
- Ανήμερα βράδυ το πρώτο live του 2018
Δεν έχετε κανονίσει ακόμα που θα κάνετε αλλαγή του χρόνου; Αν είστε από αυτούς που έχετε συνδέσει το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα τραπέζι με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και καλή μουσικούλα που διευκολύνει τη συζήτηση και γέλια, τα «Καλά Καθούμενα» είναι ο προορισμός σας. Την Κυριακή 31/12 θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα, φορώντας τα γιορτινά του, από το μεσημέρι της Παραμονής μέχρι και τις πρώτες ώρες του 2018. Για το τελευταίο τραπέζι του 2017 έχει ετοιμάσει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, πολλούς μεζέδες για το τσίπουρο ή το κρασί μας, υπέροχα γιορτινά πιάτα με κρεατικά και σαλατικά που καλύπτουν όλα τα γευστικά γούστα.

Και τη Δευτέρα το βράδυ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τα «Καλά Καθούμενα» διοργανώνουν το πρώτο live της χρονιάς με τον Κωνσταντίνο Κυρατζόπουλο και τον Χρήστο Γκανόπουλο, έτσι για να ξεσηκωθούμε μέρα που είναι!

Τηλ. κρατήσεων 698 685 5941
«Καλά Καθούμενα»
Πεζόδρομος Κοντογεωργάκη
Sta Kala Kathoumena








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ