Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα δικηγόρος Αντιγόνη Βαφείδου στην υπόθεση του ΟΣΕ

Τι δήλωσε για την 34χρονη εντολέα της που αφέθηκε ελεύθερη;
Μεγάλο σκάνδαλο στον ΟΣΕ αποκάλυψε η Αστυνομία, όταν εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, που σε συνεργασία με υπαλλήλους του Οργανισμού, φέρονται ότι προκάλεσαν ζημία 7 εκ.ευρώ στον ΟΣΕ μέσω της κομπίνας με το ανακυκλώσιμο υλικό που εμπορεύονταν. Η οργάνωση
λειτουργούσε με τη μορφή «δικτύου» σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικρατείας, μεταξύ των οποίων και η Ημαθία. Μεταξύ των 19 κατηγορουμένων και μια 34χρονη υπάλληλος της επιχείρησης, μια εκ των Λαμιωτών συλληφθέντων, που κρατούσε τα «μαύρα» βιβλία, η οποία και αφέθηκε ελεύθερη. Την υπεράσπισή της ανέλαβε η Βεροιώτισσα δικηγόρος Αντιγόνη Βαφείδου, η οποία μίλησε για την εντολέα της στο LamiaReport, αναφέροντας τα εξής:

«Αναφορικά με την σύλληψη της κατηγορουμένης θα ήθελα να επισημάνω ότι αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι ως προς την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την διεξαγωγή της κύριας δίκης. Ομολογώ ότι ακολουθήθηκε μια "πολυτελής" ανακριτική διαδικασία, στα πλαίσια που επιτρέπει "η χρονική ασφυξία" της Ποινικής Δικονομίας. Τόσο ο Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς όσο και η Εισαγγελέας ενέσκηψαν στα πλαίσια του εφικτού τόσο στην προσωπικότητα όσο και στο βαθμό εμπλοκής του κάθε κατηγορουμένου (η ανάκριση αφορούσε 19 κατηγορούμενους και περατώθηκε εντός 14 ωρών). Όπως προέκυψε κατά τη διαδικασία η κατηγορουμένη είχε μόνο περιφερειακή ανάμειξη ως προς κάποιες και όχι όλες τις κατηγορίες που αρχικώς της αποδόθηκαν. H κατηγορουμένη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς τον όρο καταβολής εγγύησης ή της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ