Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη έξοδος των Χριστουγέννων ξεκινάει στη Βέροια από το «Coffee Go»

Και delivery στο 2331062623
Παραμονή Χριστουγέννων και πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε για τη μεγάλη έξοδο στο χωριό, στο πατρικό, σε φίλου ή συγγενείς, για να περάσετε τις Άγιες αυτές ημέρες με αγαπημένα πρόσωπα. Θέλετε και έναν καφέ για το δρόμο,ε; Και με τέτοια κίνηση που θα επικρατεί στην πόλη, που να βρεις να σταματήσεις, να κατέβεις και να περιμένεις; Γι' αυτό και η απαραίτητη στάση για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου ήρεμα και άνετα είναι η στάση στο «Coffee Go». Για καφέ, ροφήματα και σνακ, για όλους!
Απλά οδηγάς μέχρι το «Coffee Go» στην Περιφερειακή Οδό, σταματάς δίπλα στο παράθυρο, τον παραγγέλνεις και τον παραλαμβάνεις από τη θέση του οδηγού στο λεπτό!
Θέλεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου στο σπίτι ή στη δουλειά με έναν μυρωδάτο, γευστικό καφέ, ζεστό ή κρύο, από το «Coffee Go». Με ένα τηλέφωνο στο 2331062623 ο εκλεκτός καφές του «Coffee Go» έρχεται στο χώρο σου, μαζί με ένα donut, κουλούρι ή νερό. Καθημερινά, από τις 08:00 έως και τις 13:00, το «Coffee Go» βάζει ρόδες και έρχεται κοντά μας, με όλα του τα προϊόντα, καφέ, ζεστά ή κρύα ροφήματα, χυμούς, σνακ, σάντουιτς, donut, κρουασάν, κουλούρι, τυρόπιτες, μπουγάτσα και πολλά άλλα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ