Έλαμπε η Μάγδα Πένσου στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός»

Γιορτινό κλίμα με αγαπημένους ηθοποιούς και ανθρώπους της τέχνης στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός» σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου. Αστραφτερές οι συμπρωταγωνίστριες της ταινίας Κατερίνα Στικούδη, Μάγδα Πένσου, Δωροθέα Μερκούρη, Φαίη Ξυλά και μοναδική, όπως και στην
οθόνη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η τελευταία βγαίνει «παλικάρι» σε ένα ρόλο που χαρακτήρισε με την ερμηνεία της η Γεωργία Βασιλειάδου, καθώς «Ο Θησαυρός» δίχως να αποτελεί remake με την αυστηρή έννοια της λέξης, έχει τις ρίζες του στην αγαπημένη ταινία του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου «Ο Θησαυρός του μακαρίτη».

Ο Παύλος Χαϊκάλης γίνεται ένας σύγχρονος Νεόκοπος, τον ρόλο που είχε ο Βασίλης Αυλωνίτης, ενώ τον χαρακτήρα του Νίκου Ρίζου, κάνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Απολαυστικός και ο Γιώργος Γιαννόπουλος αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (σε ρόλο πατέρα και γιου), καθώς και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Τζουμάκης.

Ο Σπύρος Φωκάς έχει ένα δικό του χαρακτηριστικό πέρασμα αλλά η «παρουσία - φωτογραφία» του δεσπόζει στην ταινία. 


Όσον αφορά την «δικιά» μας Μάγδα Πένσου έλαμπε μέσα στο maxi εξώπλατο φόρεμά της!

«Ο Θησαυρός» στολίζεται από τη μουσική και τα τραγούδια του Χρήστου Παπαδόπουλου και την ακριβή παρουσία του Πασχάλη Τερζή. Το soundtrack της ταινίας κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.
Δημοφιλείς αναρτήσεις