Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασυνείδητος οδηγός μπλόκαρε το δρόμο σε τυφλό συμπολίτη μας!

Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Ο πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας, φωτογράφισε με το κινητό του τηλέφωνο έναν τυφλό συνδημότη μας, ο οποίος μάταια προσπάθησε να περάσει από την ειδική λωρίδα του πεζοδρομίου, καθώς ένας... ασυνείδητος
συμπολίτης μας, επέλεξε να παρκάρει, όχι απλά αντικανονικά, αλλά ανεβάζοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και μάλιστα καβαλώντας τη λωρίδα - οδηγό των τυφλών. 
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανοίξεως κοντά στην Πλατεία της Εληάς. Ο ηλικιωμένος κύριος αναγκάστηκε να δεχθεί την βοήθεια των περαστικών για να περάσει από το σημείο. Τελικά, είναι θέμα παιδείας, κακής νοοτροπίας ή απλά αναισθησίας; 

2 σχόλια:

  1. Και φυσικά το τζιπάτο βόδι έφυγε ανενόχλητο. Που να τρέχουν τώρα οι Δημοτικοί Αστυνομοι και οι Τροχαίοι. Να αφήσουν το καφεδάκι τους και να μαλώνουν με τα βόδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γερανος της ΕΛΑΣ και μετα να δεις το ξαναβαζει πανω σε πεζοδρομιο και μετα θα κλαιγετε αλλα τι να πει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ