Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανταπόκριση του «Βεροιωτούλη» από το «Ονειροχωριό»: Εδώ βρίσκεται ο Άι Βασίλης!

«Βούλιαξε» από κόσμο
Αγαπημένα παιδάκια είμαι ο φίλος σας ο «Βεροιωτούλης» και βρίσκομαι αυτή την στιγμή στο «Ονειροχωριό», που από τη στιγμή που άνοιξε είναι γεμάτο κόσμο! Έχω στην παρέα μου τα όμορφα ξωτικά, που αφού περπάτησαν σε όλη τη Βέροια για να μεταδώσουν στα παιδιά το μήνυμα των Χριστουγέννων, συγκεντρώθηκαν στο
Ονειροχωριό. Μαζί μας είναι και οι πολικές αρκούδες, οι τάρανδοι και οι πιγκουίνοι, που ταξίδεψαν μέρες ολόκληρες για να έρθουν από τον Βόρειο Πόλο στη Βέροια! Είναι τέλεια, σαν να βρίσκομαι στην Ντίσνεϊλαντ!

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερα να φωτογραφηθώ και με τον Άι-Βασίλη! Είναι τόσο τεράστιος, όπως και στα παραμύθια. Έχει μια μεγάλη λευκή γενειάδα, ντυμένος με μεγάλη κόκκινη στολή και φοράει πολύ μικρά γυαλάκια. Είναι πάντα χαμογελαστός με το σάκο με τα δώρα, πάνω σε έλκηθρο που το σέρνουν ζωηρά ελάφια. Έχω ήδη ετοιμάσει το γράμμα που θα δώσω στον Άγιο Βασίλη με το δωράκι που θέλω να μου φέρει για την Πρωτοχρονιά. Ελάτε και εσείς να παίξουμε με τα αμέτρητα παιχνίδια του ΤΖΑ, να γευτούμε λαχταριστές κρεπούλες και να ζήσουμε όλο το παραμύθι του Ονειροχωριού!

Είμαι ο «Βεροιωτούλης» ζωντανά από το Ονειροχωριό. Δείτε το φωτορεπορτάζ:


























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ