Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτης δικηγόρος ανέλαβε την υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη των 300.000 δολαρίων

Αίσθηση προκάλεσε στο πανελλήνιο, η είδηση ότι το 19χρονο μοντέλο Ειρήνη Μελισσαροπούλου με καταγωγή από τη Μυτιλήνη συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα, καθώς στο σακίδιο που είχε στην πλάτη της, βρέθηκε κοκαΐνη, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων! Οι γονείς της είναι σοκαρισμένοι και παρακολουθούν από το
νησί που διαμένουν την υπόθεση, την οποία ανακάλυψαν μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα και φοιτούσε σε ΙΕΚ.
Την υπόθεση του νεαρού μοντέλου ανέλαβε ο έμπειρος Βεροιώτης δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν κατέστη εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με οποίον συλλαμβάνεται. Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας θα συναντηθεί με την 19χρονη, όπως εξήγησε ο κ. Κεχαγιόγλου. «Από τη Μυτιλήνη, όπου έφυγε στις 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα για να παρακολουθήσει μαθήματα σε ΙΕΚ, ξαφνικά τη βλέπουν με κουκούλα στο αεροδρόμιο και με χειροπέδες», ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.
Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης. «Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο το να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», τόνισε και συμπλήρωσε πως «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ