Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσερμένι: Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ - το Ορθόδοξο» είναι εδώ!

Σ' έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, δεσπόζει σ' έναν παλαιωμένο τοίχο το σήμα του ΠΑΣΟΚ. Μια vintage απόχρωση μιας άλλης εποχής, όπου οι... μαχητικοί «πρασινοφρουροί» και «αφισσοκολλητές» του ένδοξου κινήματος εξέφραζαν δημοσίως την υποστήριξή τους στον Παπανδρεϊσμό. Τι και αν πέρασαν δεκαετίες από τις χρυσές εκείνες εποχές, ένα σύνθημα
επάνω ακριβώς στην Μάρκου Μπότσαρη, μας δείχνει πως όσα χρόνια και αν περάσουν το διαχρονικό ρητό «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε» θα μένει για πάντα επίκαιρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η σελίδα «Παλιό ΠΑΣΟΚ - το Ορθόδοξο» απαριθμεί 108.000 ενεργούς χρήστες στο facebook και έχει ξεπεράσει σε αριθμό ακόμα και τα δύο μεγάλα κόμματα των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 

Καθημερινά, χιλιάδες πολίτες της Βέροιας, (ειδικά εκείνοι που ψήφιζαν για αρκετά χρόνια το σοσιαλιστικό κίνημα) περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο, βλέπουν το σύνθημα και... αναπολούν τις χρυσές εποχές, όπου το ΠΑΣΟΚ ήταν στην μόδα και χτυπούσε στις εκλογές ακόμα και το 48% του εκλογικού σώματος. 

Δυστυχώς για εκείνους, τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν και τώρα σιγά - σιγά ο ήλιος άρχισε να δύει. Σε λίγες ημέρες, η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου πολιτικού φορέα με την ενδεχόμενη μεσοπρόθεσμη διάλυση των κομμάτων, κάτι που σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ περνάει πλέον στην ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ