Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα στη Βέροια για τις επαναληπτικές εκλογές της Κεντροαριστεράς

Η διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου ηγέτη στην Κεντροαριστερά πραγματοποιείται αύριο Κυριακή και τα εκλογικά κέντρα είναι έτοιμα να δεχθούν τους ψηφοφόρους. Στο Δημαρχείο της Βέροιας συγκεκριμένα, το εκλογικό σκηνικό είχε παραμείνει στημένο όλη την εβδομάδα, με τα τραπέζια, τα παραβάν και
τις κάλπες έτοιμα για τη... μάχη! Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί όπως και την πρώτη Κυριακή, από τις 08:00 έως τις 20:00, στην Ημαθία θα λειτουργήσουν τα ίδια εκλογικά τμήματα που άνοιξαν και στον πρώτο γύρο, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στις εκλογές  της προηγούμενης Κυριακής. 
Οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ δε χρειάζεται να καταβάλλουν το ποσό των 3€ που είχαν πληρώσει στον πρώτο γύρο, ούτε να συμπληρώσουν τις λίστες μελών ή φίλων του νέου φορέα καθώς το έχουν κάνει ήδη. Επίσης, οι ψηφοφόροι δε χρειάζεται να πάνε στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα βρίσκονται. Που θα στηθούν οι κάλπες στην Ημαθία:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ