Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία νίκη της Νάουσας επί του Άρη Παλαιοχωρίου με 2-0

Ούτε ο πρωτοπόρος Αρης Παλαιοχωρίου κατάφερε να φύγει αλώβητος από την απόρθητη έδρα της Νάουσας. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη απέδειξε και πάλι πως μέσα στο γήπεδό της εμφανίζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, παίρνοντας άλλη μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία με την εμφάνισή της απέδειξε πως
δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Είχε την ατυχία, όμως, να πέσει πάνω σε μια εξαιρετική Νάουσα, η οποία πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Οι Ημαθιώτες, αφού απείλησαν στο α' μέρος με τους Κυζιρίδη (7'), Γιαννόπουλο (43') κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κυζιρίδη (61') έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό του τελευταίου με τους Παντζαρτζίδη, Μουρίκι. Προηγουμένως, η Νάουσα διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, το οποίο δεν υποδείχθηκε στο 32' σε ανατροπή του Κωτσόπουλου από τον Παλαβράκη. Μετά το 1-0, ο Άρης Παλαιοχωρίου πίεσε για την ισοφάριση, όμως, στο 80' ο Γρηγοριάδης είπε «όχι» σε κεφαλιά του Σιμόνι, για να έρθει το 86', όταν ο Μαντώς με εντυπωσιακό ψιλοκρεμαστό σουτ από 30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΝΑΟΥΣΑ (Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Παντζαρτζίδης (71’ Τόσιος), Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρίκι (85’ Δίντσης), Κυζιρίδης (83’ Νίκου), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (76’ Μαντώς), Περηφανόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (65’ Μανωλιάς), Κουκουρώνας, Τσότρας, Αποστολάς, Αποστόλου, Σαμπιασβίλι (87’ Γκαγκάνης), Κουκουλέκης, Σιμόνι, Καρλόπουλος (54’ Προβατίδης), Κωτάκης (71’ Κωνσταντίνου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ