Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Νάουσας επί του Μακεδονικού με 2-0

Την τρίτη της εντός έδρας νίκη πέτυχε η Νάουσα, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Στα του παιχνιδιού ο Μακεδονικός ήταν αυτός που ξεκίνησε, καλύτερα το παιχνίδι και στο 24΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Γαρύφαλλου αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Γρηγοριάδη. Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 34΄όταν μετά από την εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη, ο Τουμανίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Γουμάγια. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι», πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 36΄ έφτασαν, κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους η εκτέλεση φάουλ όμως του Τούφα έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Γουμάγια.

Στην επανάληψη η Νάουσα μπήκε αποφασισμένη, στο παιχνίδι προκειμένου να το καθαρίσει. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στο 48΄ο Κωτσιόπουλος όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Γουμάγια, δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η απάντηση από την πλευρά της ομάδας της Νεάπολης, ήρθε στο 68΄ με το σουτ του Διαμαντίδη να αποκρούεται, εντυπωσιακά από τον Γρηγοριάδη.

Ότι δεν έκαναν οι Θεσσαλονικείς σε εκείνη την φάση το έκαναν, οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη στο 78΄ όταν ο Τσουκάνης στην προσπάθεια του να διώξει, την μπάλα την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΝΑΟΥΣΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μούρίκι (74' Μαντός), Κιζιρίδης (80' Νίκου ), Κωτσιόπουλος (86' Τόσιος), Χατζόπουλος, (68' Παζαρτζίδης), Περηφανόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμαγιάς, Βόσδου, Τσουκάνης (87' Παντελίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (73' Τσιαμπάζης), Παν Κονγκ (46' Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κάνουλας, Διαμαντίδης, Στασινόπουλος (61' Παπαποστόλου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ