Λάσκαρης: «Η Βέροια θα κάνει πολλές ζημιές»

Από τους παίκτες της Βέροιας που ξεχώρισαν στις δυο πρώτες αγωνιστικές είναι ο 21χρονος μέσος, Παύλος Λάσκαρης, με θητεία ακόμα σε Ηρακλή, Φωστήρα και Χανιά, που μίλησε στην «Αrena Press» για το διπλό με τον Απόλλωνα Λάρισας, την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη εντός αλλά και γενικά τη συνέχεια της «Βασίλισσας». Ο νεαρός μέσος, που συγκροτεί ισχυρό τρίο στη… ραχοκοκαλιά της ομάδας της Ημαθίας με τους Μπλέτσα και Λίταινα, δήλωσε αισιόδοξος για ταχεία εξασφάλιση:

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι δημιουργήσαμε ένα αξιόλογο σύνολο, μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία. Το ρόστερ είναι νεανικό και φιλόδοξο, ενώ δουλεύουμε άρτια με το τεχνικό επιτελείο. 

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα πρώτα δείγματα γραφής μας και ειδικά από το διπλό με τον Απόλλωνα Λάρισας, αν και αξίζαμε περισσότερα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ευτυχώς, καλύψαμε το έδαφος στο Αλκαζάρ, με την πρώτη νίκη αυτοπεποίθησης και μάλιστα εκτός έδρας. Ήμασταν ουσιαστικοί και μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε νωρίτερα το τρίποντο.

Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και αξίζει να στηριχθεί από τον κόσμο, δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και πιστεύω ότι το κοινό μας αξιολόγησε θετικά την προσπάθεια στην πρεμιέρα εντός. Κερδίσαμε ψυχολογία με τη νίκη επί ενός έμπειρους αντιπάλου, όπως ο Απόλλων Λάρισας, ήταν… επαγγελματικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι και δεν απειληθήκαμε».

«Πολλές ζημιές αν συνεχίσουμε έτσι»

Για να συνεχίσει ο Παύλος Λάσκαρης: «Εκτιμώ ότι θα δείτε πολλές… ζημιές ακόμα από τη Βέροια, αν συνεχίσουμε έτσι, στον ίδιο ρυθμό και κυλήσουν όλα ομαλά. Πολλοί μπορούν να… παραμιλήσουν, να κερδίσουμε το σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό, από εμφανίσεις και αποτελέσματα. Τέτοια δείγματα γραφής δίνουμε. 

Δουλεύουμε στο πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή και με εμφάνιση ανάλογη των δυο πρώτων, εκτιμώ ότι την Κυριακή με τον Καραϊσκάκη είναι ευκαιρία να πάρουμε τη δεύτερη σερί νίκη, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Φυσικά, υπάρχουν δυσκολίες και ο αντίπαλος προέρχεται επίσης από νίκη. Χρειαζόμαστε πολύ όμως αυτή την επιτυχία και ειδικά εντός έχουμε μικρό προβάδισμα.

Ατού μας είναι η συσπείρωση, βασικοί, πάγκος, εκτός αποστολής, όλοι «ένα». Με αυτό το δυνατό σύνολο μπορούμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και βάσει δυνατοτήτων να διακριθούμε και να τερματίσουμε από τη μέση και επάνω!».

Δημοφιλείς αναρτήσεις