Quantcast

http://picasion.com/

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΑΟΚ Βέροιας - Έχασε 69-68 στα Τρίκαλα σε ματς θρίλερ

Ματς ακατάλληλο για... καρδιακούς στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Μπάρας στα Τρίκαλα, όπου οι Ίκαροι επικράτησαν με 69-68 του ΑΟΚ Βέροιας, για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Θωμά Τούσα έχασε το "ροζ φύλλο" μέσα από τα χέρια της, έχοντας κατά διαστήματα σημαντική διαφορά στο σκορ, ενώ στα τελευταία 90 δευτερόλεπτα και ενώ είχε το προβάδισμα με 5 πόντους, τα διαδοχικά φάουλ έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ροκανίσουν τη διαφορά από τη γραμμή των ελεύθερων βολών. Στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευστοχήσει για το 69-68, ο ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, αλλά αστόχησε σε δίποντο.

Το παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε με πάθος και τα έδωσε όλα για τη νίκη, αντικατοπτρίζει πλήρως το επίπεδο της φετινής Γ Εθνικής, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δική τους δυναμική.

Κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων ο Γιώργος Φούντας, που σημείωσε 23 πόντους ενώ για τον ΑΟΚ πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Αλέξης Βλάχος με 15 και ακολούθησε ο Ιωακείμ Μαυρίδης με 14.

Δηλώσεις προπονητών στο trikalaola.gr:
Δημήτρης Μητσιάδης: "Αυτή είναι η Γ' Εθνική... Εμείς κάναμε το παιχνίδι θρίλερ. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, είμαστε στην αρχή ακόμα και μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Τα παιδιά πήρανε την νίκη μόνοι τους και δύσκολα θα κερδίσει άλλη ομάδα εδώ".

Θωμάς Τούσας: "Οι Ίκαροι διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Ολιγωρήσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα στα τελευταία λεπτά να μπουν ζεστά στο ματς. Κρίμα, γιατί έγινε σημαντική προσπάθεια από τα παιδιά. Ευελπιστώ να γίνει καλό πρωτάθλημα... Καλή συνέχεια στους Ίκαρους και ευχαριστούμε για την φιλοξενία".

Τα δεκάλεπτα: 21–18, 31-32, 53-53, 69-68

Ίκαροι Τρικάλων : Μέξης 7, Φούντας Φ. 10, Γκότσης 2, Αργύρης Ν., Μπαρμπαρούσης, Χατζής 6, Τζούρβας 8, Θανασάρας, Αργύρης Σ. 5, Στάνκοβιτς 8, Φούντας Γ. 23, Θεοδώρου.

ΑΟΚ Βέροιας : Τρουμπούκης 5, Ουσουτζόγλου 4, Σισμάνης 8, Γκανάς 8, Βλάχος 15, Μαυρίδης 14, Λέφας 4, Γιαννουζάκος 10, Καπνάς, Γιαννόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ