Quantcast

http://picasion.com/

Με το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», κάθε μέρα γιορτή στο τραπέζι μας!

Έβαλε στο καθημερινό μας τραπέζι αυτή τη δόση του «επίσημου», που είχαμε συνηθίσει μόνο στα Κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» με σεβασμό στην παράδοση και με γνώμονα την ποιότητα, καθημερινά προσπαθεί να μας γεμίζει τα πιάτα με νοστιμιά και φαγητά όχι μόνο να μας χορτάσουν αλλά να
μας φτιάξουν και τη διάθεση! Γι' αυτό καθημερινά ετοιμάζει για εμάς διάφορες ευφάνταστες κρεατονοστιμιές, με κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι ή και αρνί, συνδυασμένα με επιλεγμένα υλικά, αλλαντικά, τυριά και λαχανικά ή μαριναρισμένα με σάλτσες, έτοιμα να μπουν στο φούρνο. 
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τις νέες καπνιστές γεύσεις που ετοιμάζει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Καπνιστά λουκάνικα, εξαιρετικά χωρίς καθόλου μαγείρεμα για τσιπουρομεζέ αλλά και για μια πιο «σκανδαλιάρικη» γεύση στο σπετσοφάι σας ή και για να να ψήσετε σκέτα. Αλλά και άλλα είδη κρέατος που καπνίζονται αργά αργά στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να πάνε τις μαγειρικές σας ένα βήμα πιο πάνω.


Τώρα με το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» δε χρειαζόμαστε χρόνο ή διάθεση. Μόνο μια επίσκεψη στο κατάστημα στη Λεωνίδου 2 (Κεντρικής - τηλ. 2331061683) και να επιλέξουμε τι γιορτινά θα φάμε σήμερα!











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ