Άρχισαν τα όργανα ενόψει εκλογών στην Ημαθία

ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: «Είστε αδιάβαστοι, χτυπήσατε λάθος πόρτα»
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, όσον αφορά την πρόσφατη επίσκεψη Νεφελούδη στη Βέροια και την κριτική που ασκήθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, τα στελέχη της Αριστεράς δεν διστάζουν να αναφέρουν πως οι Σοσιαλιστές είναι

αδιάβαστοι και ότι χτυπάνε λάθος πόρτα. Είναι ηλίου φαεινότερο πως όσο οδεύουμε προς τις εκλογές το πολιτικό θερμόμετρο θα ανεβαίνει κατακόρυφα και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τζίφος η επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία». Αυτή είναι η εκτίμηση του ΠΑΣΟΚ για την χθεσινή επίσκεψη και εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους απολυμένους της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗ» και για την «ΕΝ ΚΛΩ».

Μόνο που την ίδια εκτίμηση δεν έχουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την ανοικτή εκδήλωση, γέμισαν την αίθουσα, έθεσαν ερωτήματα, πήραν απαντήσεις και έκαναν τοποθετήσεις.

Οι πρώην εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι στο πλευρό τους, ποιος αγωνίζεται μαζί τους και δεν περιμένουν κάτι ξεχασμένα«παλικάρια΄΄ να τους υποδείξουν τονδρόμο,προσπαθώντας να ψελλίσουν κάτι για να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία.

Σε λάθος «πόρτα» χτυπήσατε γιατί είστε αδιάβαστοι για τις ενέργειες της κυβέρνησης αλλά και το κυριότερο, που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, η δική σας πολιτική έφερε αυτά τα αποτελέσματα.

Σας αφήνουμε στην πολιτική σας μοναξιά, σας αφήνουμε στα όνειρά που κάνετε «ο Μητσοτάκης να ρίξει τον Τσίπρα» για να έρθετε στα πράγματα εσείς το 2019 ή το 2023. Αυτά δεν συζητούν τα «στελέχη» σας;

Τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης δε φοβούνται τον διάλογο, δεν κατεβαίνουν στον κόσμο για να τάξουν «αόριστα», όπως έκαναν κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά για να συζητήσουν και να βρουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις