Υφαντίδου, ΑΕΚ και Φίλιππος στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 7ο Δημοτικό Βέροιας

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, με αφορμή την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017-2018 ( ΑΘΛΟΥΜΑΙ -ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) που είναι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και η οποία έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός σε όλα τα σχολεία, θα διοργανώσουν στον αύλειο
χώρο του σχολείου μας διάφορες ενημερωτικές αθλητικές δραστηριότητες με την παρουσία Αθλητών τιμώντας την ημέρα αυτή.

Θα είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά όλων μας να υποδεχθούμε στο σχολείο μας από τις 10.00π.μ. - 11.00π.μ. την Βεροιώτισσα Πρωταθλήτρια του Πεντάλθου κα Σοφία Υφαντίδου μια από τις κορυφαίες αθλήτριες κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις όπως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο όπου κατέλαβε την 19η θέση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 ήταν 24η σε σύνολο 40 αθλητριών και τέλος κρατάει το Ολυμπιακό ρεκόρ στο αγώνισμα του ακοντισμού με επίδοση 56,96μ, συνοδευόμενη από τον προπονητή της τον κ. Κυριάκο Μηνά. 

Επίσης από τις 11.00π.μ - 12.00μ.μ. αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΕΚ Βέροιας με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ακαδημίας και πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κ. Γιώργο Θεοδωρίδη. Η Ακαδημία εντάχθηκε επίσημα στο δίκτυο της ΑΕΚ στις 19/3 και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και να πρωτοπορήσει σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τοπίο και να δώσει μια ξεχωριστή νότα στα αθλητικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας. 

Τέλος 12.00μ.μ - 13.00μ.μ. την Ανδρική Ομάδα Χάντμπoλ του Φιλίππου Βέροιας με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Δ.Σ κ. Γιώργο Φύκατα και μεταξύ άλλων τον αρχηγό της ομάδας κ. Σταύρο Παπαδόπουλο,τον υπεύθυνο του τμήματος Τέννις και μέλος της επιτροπής Χάντμπολ & Τένις κ. Γρηγόρη Παπαϊωάννου ο οποίος είχε παγκόσμια διάκριση στο τένις Νο 44 σε παγκόσμια κατάταξη στο μικτό διπλό το 2015), που ως σωματείο έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητες του το 1977, έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα Ελλάδας κάνοντας την περσινή χρονιά το ντάμπλ. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που έχει φθάσει σε ένα Ευρωπαικό Τελικό το 2003 στο Τσάλεντζ Κάπ, ενώ είχε φθάσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993. Είναι ο πιο ιστορικός Ελληνικός Σύλλογος Χειροσφαίρισης καθώς πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας και δικαίως έχει αναδείξει την πόλη μας ως «Μητρόπολη του Ελληνικού Χάντμπολ». 

Μετά το πέρας των αθλητικών δραστηριοτήτων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα βραβεύσει την κα Σοφία Υφαντίδου και τον προπονητή της κ. Κυριάκο Μηνά, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΚ Βέροιας και την Ανδρική Ομάδα Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας για την συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου μας στην 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017-2018.

Δημοφιλείς αναρτήσεις