Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαρτυρία στη Β/θμια πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Ημαθίας (ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης στη Βέροια, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9 η ΕΛΜΕ Ημαθίας. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης για την πρόσληψη και τα δικαιώματα των αναπληρωτών. Μέλη της ΕΛΜΕ επισκέφθηκαν το γραφείο της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπου εκεί,
λόγω απουσίας της ίδιας, συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια Διευθύντρια και της παρέδωσαν τα αιτήματά τους.
Μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών, ίδια δικαιώματα και για τους αναπληρωτές αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της στέγασης τόσο των αναπληρωτών όσο και τον μονίμων εκπαιδευτικών, σε συνδυασμό με τους μειωμένους μισθούς, ήταν τα κύρια αιτήματα. Επιβεβλημένη είναι όπως ανέφεραν, η δημιουργία κατοικιών ειδικά για τους δημόσιους λειτουργούς που μεταβαίνουν σε περιοχές μακρυά από τα σπίτια τους για να εξυπηρετήσουν. 
Τα μέλη της ΕΛΜΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να συναντηθούν με την Διευθύντρια για κάποια επιπλέον θέματα, όπως τα 4 τμήματα του ΕΠΑΛ που δεν εγκρίθηκαν, τα κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς και τα κενά από συναδέλφους που έχουν προγραμματισμένες αναρρωτικές άδειες.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ