Στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, το διήμερο 25/26 Σεπτεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Με κύριο θέμα συζήτησης το νέο μισθολόγιο των ενστόλων και τον υπολογισμό των περικοπών, όπως προκύπτει από την εφαρμογή του. Παρόλο που τα Σώματα Ασφαλείας, αναμένανε την εφαρμογή των Αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για προγενέστερες περικοπές, η Κυβέρνηση προχώρησε τον περασμένο Μάιο σε νέες περικοπές. 
Αποφασίστηκε κατά την διάρκεια των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου η εκ νέου προσφυγή στο Σ.τ.Ε. για τις νέες περικοπές. Ήδη αναπτύχθηκε το αιτιολογικό και το επόμενο διάστημα αναμένεται η προσφυγή από την ΠΟΣΥΦΥ. Επιπρόσθετα, περιγράφηκε η δραματική κατάσταση που επικρατεί στη νησιώτική Χώρα από την είσοδο παράνομων μεταναστών αλλά και το μέγεθος του προβλήματος από τα σύνορα του Έβρου. 
Στο πλαίσιο των εργασιών, η ΠΟΣΥΦΥ επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Σιμούλη Χρήστο και συζητήθηκαν θέματα της έδρας. Το ΔΣ ενημερώθηκε επίσης και για την κατάσταση των δυο ανοικτών δομών που λειτουργούν εντός αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις