Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι pizza experts στη Βέροια! (ΦΩΤΟ)

Ο νέος χώρος που δημιούργησε ο «Jordani» φιλοξενεί όλες τις γεύσεις του, που εδώ και 25 χρόνια και πλέον, απολαμβάναμε μόνο στο δικό μας χώρο. Που βρίσκεται; Στην Πιερίων. Θα σε τραβήξει η ακαταμάχητη μυρωδιά της φρεσκοψημένης πίτσας σε ξυλόφουρνο. Το νέο «Espresso & Pizza Bar Jordani» είναι ανοιχτό από το πρωί με εκλεκτό ιταλικό και
παραδοσιακό ελληνικό καφέ, πρωινό, σνακ και κρύα σάντουιτς και πολλά ροφήματα, μέχρι και το βράδυ, όπου μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό ιταλικό εστιατόριο, 
όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλές γεύσεις πίτσας, πάντα με την υπογραφή του «Jordani», ψημένη σε ξυλόφουρνο αλλά και άλλες ιταλικές γεύσεις με ελληνικές πινελιές από μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, καλτσόνε, πεϊνιρλί, διάφορες σαλάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρέπες, αλλά και εκλεκτά κρασιά, καθώς και πλούσια κάβα ποτών. 
Η ομάδα του «Espresso & Pizza Bar Jordani»; Είναι οι πλέον οι απόλυτοι pizza experts στη Βέροια! Από την κουζίνα μέχρι το σέρβις, από τους ιδιοκτήτες μέχρι την εξυπηρέτηση στο μπαρ και την προετοιμασία του καφέ, ξέρουν πως να προσφέρουν γεύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με την υπογραφή του «Jordani» και πάντα με το χαμόγελο. 
Το νέο «Espresso & Pizza Bar Jordani» είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος. Επισκεφθείτε το, για πίτσα και ιταλική κουζίνα, για καφέ ή γλυκό, για να απολαύσετε αγώνες στις οθόνες του, για να πάρετε έναν καφέ στο χέρι με νερό και με μόνο 1,50€! 
Και φυσικά για τις παραγγελίες σας, καλέστε στο 2331075000. Σε λίγα λεπτά όλα τα είδη κοντά σας!













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ