Quantcast

http://picasion.com/

Εκδήλωση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Βέροιας - 3ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας το πρωί του Σαββάτου 16/9 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την επίσημη έναρξη συνεργασίας με το
ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Θεοφανή Σταμάτη, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας του Κ.Υ. Βέροια, ενώ την παρουσίαση της συνεργασίας του ΚΕΔΜΟΠ με το Κ.Υ. Βέροιας η Χριστίνα Παπαθεοδώρου ΤΕ Νοσηλευτικής του Κ.Υ. Βέροιας. 
Την κεντρική ομιλία με θέμα «Η Δωρεά Μυελού των Οστών» πραγματοποίησε η Πολυξένη Νίκζα, ιατρός Βιοπαθολόγος MD-Επιμελήτρια Α΄- Αιμοδοσία Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας Γ.Ν. Ημαθίας.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, της Μητρόπολης, καθώς και οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του ΑΤ Βέροιας. Την εκδήλωση έκλεισαν τα παιδιά, που δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα προέτρεψαν τον κόσμο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. 
Στο χώρο υποδοχής της αίθουσας, βρισκόταν η Παρασκευή Τσαφαλή, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων του Κ.Υ. Βέροιας, όπου και πραγματοποιούσε την εγγραφή των νέων εθελοντών που θέλησαν να γίνουν δότες. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ