Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

47 Αυγούστου στο «byRaki» με καλοκαιρινούς μεζέδες στο δίευρο και τσίπουρα!

Παρεούλα; Οικογένεια; Ταίρι; Μοναξιές; Όπως και αν μας έρθεις στο «byRaki» έχουμε το κατάλληλο τραπέζι για σένα! Έλα να πιεις τα τσιπουράκια σου, τα ουζάκια σου και τις ρακούλες σου. Τραβάει... ακόμα καλοκαίρι είναι στη Βέροια! Σβήσε και με μια παγωμένη μπουρίτσα. Με τι θα συνοδεύσεις; Θέλεις φριτέλες γεμιστές με κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα ντομάτας; Θέλεις κοτόπουλο Ινδίας με μέλι και κάρυ; Γλώσσα μοσχαρίσια; Φασόλια νταβά; Είσαι του θαλασσινού; Θέλεις γαύρο μαρινάτο; Θέλεις σαρδελίτσα ψητή; Μυδάκια; Καβουροδαγκάνες; Σε έκοψα εγώ... θέλεις απ΄όλα να δοκιμάσεις! 
Άψογα! Στο «byRaki» πέρα από τον πλήρες κατάλογο, θα βρεις και μια σελίδα με όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, σε βερσιόν μεζέ και με μόνο 2€ το πιάτο! Έτσι για να τα δοκιμάσεις όλα. Μεζέδες με
κρεατικά, θαλασσινά, λαχανικά, για να συνοδεύουν τέλεια το τσίπουρο της παρέας. Και που ανανεώνονται συνεχώς, γιατί ο Σεφ του «byRaki» έχει και τις εμπνεύσεις του. Έχει και γούστο, γιατί μας τα φέρνει όμορφα σερβιρισμένα, στα καλαθάκια τους, τα φτυαράκια τους, τα τηγανάκια τους, προς τέρψη οφθαλμών και άμεση κατανάλωση και απόλαυση!
«byRaki»
Ανοίξεως 65, Βέροια
2331 070210


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ