Σκοτώθηκε 35χρονος εργαζόμενος της ΔΕΗ στην Κοζάνη

Ένας 35χρονος εργαζόμενος της ΔΕΗ έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου στο ορυχείο Καρδιάς, έξω από την Κοζάνη, κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kozani.tv o άτυχος 35χρονος, εργαζόμενος εργολάβου, οδηγούσε κλαρκ όταν κατά τη διάρκεια μεταφοράς ενός πέδιλου (ερπύστρια) για άγνωστο λόγο το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως το τραύμα ήταν βαρύ και δεν τα κατάφερε.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό στο Ορυχείο Καρδιάς, τονίζοντας πως το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικών εργασιών του εργολάβου ενόψει της έναρξης εργασιών συντήρησης. Τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αρχές, τονίζει η ΔΕΗ και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του θύματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα Σάββατο 19.08.17 και περί την 9η πρωινή συνέβη θανατηφόρο εργατικό ατύχημα εργαζόμενου σε εργολάβο στο Ορυχείο Καρδιάς. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικών εργασιών του εργολάβου ενόψει της έναρξης εργασιών συντήρησης από τα συνεργεία του εξοπλισμού του Ορυχείου την προσεχή Τρίτη.

Τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αρχές. Η ΔΕΗ θα παράσχει κάθε διευκόλυνση.

Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του άτυχου εργαζόμενου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις