Quantcast

http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Βέροια - Την Τετάρτη η έναρξη


Με παρέλαση και χορό στην Πλατεία Δημαρχείου
Οι τελευταίες λεπτομέρειες έμειναν πλέον να διευθετηθούν από τους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του δήμου Βέροιας, που ξεκινάει την Τετάρτη 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει για 5 ημέρες, έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου. Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Βέροια και Σφηκιά και το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με χορούς που θα παρουσιάσουν πολιτιστικοί Σύλλογοι από την Ημαθία, τη Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο, τις Σέρρες, την Πάτρα, τη Σιάτιστα, την Πέλλα αλλά και ένα χορευτικό τμήμα από πόλη της Βουλγαρίας.

Όπως ανέφερε και η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, στην ενημέρωση που έκανε σήμερα το απόγευμα στα τοπικά ΜΜΕ, το περσινό, πρώτο Φεστιβάλ στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, εντοπίστηκαν όμως λάθη και παραλήψεις που φέτος προσπάθησαν να διορθώσουν. Όπως προβλήματα στον ήχο και το φωτισμό, πρόβλεψη για τουαλέτες στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, καλύτερη οργάνωση στο κομμάτι εξυπηρέτησης του κόσμου στις ψησταριές και άλλα. 

Παράλληλα με το Φεστιβάλ, θα τρέχει και διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις του, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι. 
Οπότε, από Τετάρτη βράδυ και για 5 βράδια, πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, τη φωτογραφική σας μηχανή και όρεξη για χορό, καθώς μετά τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων, τη σκυτάλη στο χορό θα παίρνει ο κόσμος. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ