Quantcast

http://picasion.com/

Νίκος + Γεωργία: «Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας»

Ήταν ένας από τους πιο όμορφους και ρομαντικούς γάμους που πραγματοποιήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στη Βέροια. Ο Νίκος Ορφανουδάκης και η Γεωργία Ποτουρίδου δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε ΕΔΩ) το Σάββατο 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ημαθία. Το ζευγάρι μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του
θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συντελεστές και κυρίως τις δύο οικογένειες για την αμέριστη στήριξη και αγάπη τους. Διαβάστε αναλυτικά: 
«Αγαπημένοι μας, οι ευχές και η αγάπη που λάβαμε τις τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για κάθε ευχή που μας δώσατε για το νέο μας ξεκίνημα. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς, οι οποίοι ταξίδεψαν από μακριά μόνο και μόνο για να είναι μαζί μας αυτή την ξεχωριστή μέρα, αλλά και όλους τους κοντινούς που ήρθαν και ομόρφυναν το γάμο μας με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά που μας στήριξε τους τελευταίους μήνες με την οργάνωση για την τελειότητα μίας από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μας... το dj μας Γρήγορη Ορφανίδη, το Βυζαντινό και την Όλγα Παπαδοπούλου, το ανθοπωλείο Γιάννη Κουκουλιού και τη Γωγώ, τα κομμωτήρια Ελπίδα Ελευθεριάδου στη Βέροια, cutmyhair.gr στο Χαλάνδρι και Δημήτρης Καρλής στο Γαλάτσι, τις αισθητικούς Έλενα Καρατίδου και Σοφία Τυφλίδου, τους φωτογράφους μας Picme.gr, το Κτήμα Αλέξανδρος, την εταιρεία Trinity Wines, τα οινοποιεία "Κτήμα Μουσών" (οικογένεια Ζαχαρία) και "Αμπελώνες Αποστόλη Θυμιόπουλου", το τυροκομείο Βογιατζιδάκη στο Ρέθυμνο, το μπουγατσοπωλείο Κριαράς στη Βέροια, το ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον και την Αμαλία Παπαοικονόμου, Macedonia Hotel και Βίλλα Ελιά Hotel, το ζαχαροπλαστείο Nikos Moutaftsis και την φρουτεμπορική Χαράλαμπου Βουλγαράκη στην Αλεξάνδρεια. Και τελευταίο, αλλά το μεγαλύτερο και πιο αξιοσέβαστο ευχαριστώ πηγαίνει στους γονείς μας Μενέλαο, Φωτεινή, Γιώργο και Ερωφίλη και τα αδέρφια μας Σίμο, Κική, Στέλιο, Φανή, Νίνα και Δημήτρη, για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ