Κικερίδης: «Για γέλια η απόφαση της ΕΠΟ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώργος Κικερίδης, ξέσπασε μέσω της «Metrosport» για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους δευτεραθλητές, εξέφρασε τους σοβαρούς προβληματισμούς του και συνάμα την οργή του για την όλη κατάσταση, που επικρατεί στη Λίγκα. «Δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει. Εμείς αποκτήσαμε παίκτες γεννημένους από το ’94 και πιο νεαρούς και τελικά μας λένε τώρα ότι μπορεί να περάσει για παίκτες γεννημένους το ’92-’93. Αν περάσει, θα είναι 100% άδικο. Μας βάζουν έτσι το μαχαίρι στο λαιμό. Είναι ανέντιμο. Δεν υπάρχει λογική», ήταν οι πρώτες κουβέντες του στη «Μ».

«Φοβερά αυτά που γίνονται»
Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην απόφαση της ΕΠΟ για τους δευτεραθλητές της Γ’ εθνικής. «Είναι για γέλια η τοποθέτηση της ΕΠΟ. Είναι φοβερά αυτά που γίνονται. Πρόκειται για αλαλούμ. Με τί δελτία θα παίξουν οι ομάδες; Δεν έχουν δικαίωμα μεταγραφών; Θα έχουν. Δεν θα πάρουν από μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών; Θα πάρουν. Είναι ισοτιμία αυτό; Είναι δίκαιο; Δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός;

Η τοποθέτηση της Λίγκας για 17 ομάδες ή και με την Ελευσίνα, που δεν έχει άδεια, είναι πιο λογική από της ΕΠΟ.
Πιστεύω, ότι η διοργανώτρια αρχή πρέπει να στηρίξει τις ομάδες της. Θα πάμε σε προσφυγές και ενστάσεις. Θέλουμε να μας σέβονται. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα σωματεία. Κινηθήκαμε με νοικοκυριό και τώρα λένε ότι πάνε να περάσουν άλλα πράγματα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις