Αυτός είναι ο Βεροιώτης εκπαιδευτής αναρρίχησης που δήλωσε συμμετοχή στο «Nomads» του ΑΝΤ1

Η περσινή σεζόν αποδείχτηκε κούρσα για έναν. Το Survivor έπαιξε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και ήταν ο μεγάλος νικητής της χρονιάς. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο ΑΝΤ1 μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και φιλοδοξεί με τους «Νομάδες» να μαζέψει όλο το χαρτί απ’ το τραπέζι. Και αν κάποιοι στην αρχή ήταν διστακτικοί με το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1,
θεωρώντας ότι με τη δυναμική που έχει το Survivor θα σαρώσει και την επόμενη σεζόν, σίγουρα θα το ξανασκεφτούν βλέποντας τα ονόματα που έχουν κλείσει στους «Νομάδες». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», στο συγκεκριμένο υπερ-ριάλιτι έχει δηλώσει συμμετοχή ένας πολύ γνωστός Βεροιώτης, ο οποίος είναι εκπαιδευτής αναρρίχησης.
Ο λόγος φυσικά για τον 27χρονο Βαγγέλη Αποστόλου που έκανε αίτηση στο κανάλι του ΑΝΤ1 και περιμένει με αγωνία στο ακουστικό του, προκειμένου να περάσει την σχετική οντισιόν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 20.000 άτομα ενώ για τις δυο από τις τρεις ομάδες, αυτή των διασήμων και των γνωστών παικτών που έχουν πάρει μέρος σε παλιό reality, οι σχεδόν σίγουροι είναι οι εξής 9: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Άσπα Τσίνα, Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος Καθηνιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τρύφων Σαμαράς και Έλενα Γαλύφα. Θυμίζουμε ότι ακούστηκε παλαιότερα και το όνομα του Γιώργου Μανίκα (κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη), αλλά και αυτό της Άρτεμις Αστεριάδη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις