Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σχάρες και τηγανιές»: Μίνι απόδραση δροσιάς για όλους!

Μας αρέσουν πολύ αυτά τα χαλαρά καλοκαιρινά στέκια, αυτά που πας για να βρεις λίγη δροσιά και να πιεις έναν καφέ και καταλήγεις ώρες μετά με τσίπουρα, μεζέδες, μπύρες και σουβλάκια στο τραπέζι. Γιατί περνάς ωραία και δε λέει να φύγεις. Έτσι και στο «Σχάρες και τηγανιές», τον νέο καλοκαιρινό χώρο που άνοιξε στο δρόμο για το Νοσοκομείο και απευθύνεται σε όλους. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, για τσιπουράκι και μεζέ, μέχρι το βράδυ για ποτό. Και μη σας απασχολεί για τα παιδιά σας, εκεί θα βρουν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξουν και να απασχοληθούν ευχάριστα.
Εσείς καθίστε σε ένα τραπεζάκι και παραγγείλλετε το τσιπουράκι σας. Μαζί του θα έρθει και μεζές. Μην πείτε δεν το παραγγείλαμε! Έτσι το κάνουν στο «Σχάρες και τηγανιές»... αλά Βόλου. Σου φέρνουν τον μεζέ χωρίς να τον παραγγείλεις και με κάθε τσιπουράκι έρχεται και κάτι διαφορετικό. Φεύγεις μετά; Μπααα...
Αξίζει να το επισκεφθείτε. Έχει άνετο πάρκινγκ, σούπερ παιδότοπο, γκαζόν, φυσική σκιά, δροσιά, θέα αλλά και  μπαρ για τα καλοκαιρινά μας κοκτέιλ! Το «Σχάρες και τηγανιές» διοργανώνει και τα πιο καλοκαιρινά παιδικά πάρτι, όπου και οι μικροί θα διασκεδάσουν αλλά και οι μεγάλοι θα ενθουσιαστούν!







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ