Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοφιανίδης: «Γι' αυτό δώσαμε δωρεάν το Άλσος στην Ζουγανέλη»

«ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΑΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;»
Η δωρεάν παραχώρηση του Θέατρου Άλσους στην εταιρεία παραγωγής της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ήταν το κύριο θέμα των προηγούμενων ημερών, με τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κάκαρη να βάλει ευθέως κατά της ΚΕΠΑ και των ενεργειών του τέως
προέδρου της. Ο Γιώργος Σοφιανίδης, που υπηρέτησε την ΚΕΠΑ για 2,5 χρόνια, πήρε τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε τρεις επιλογές για την συγκεκριμένη συναυλία. 

Αρχικά να μην πραγματοποιηθεί καν η εκδήλωση. Η δεύτερη επιλογή ήταν να την αγοράσει, όπως έγινε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος εισέπραξε 15.000 ευρώ περίπου και η τρίτη να μπει η ΚΕΠΑ ως συνδιοργανώτρια. Τελικά αποφασίστηκε το τρίτο.

«Αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε δωρεάν το Θέατρο Άλσους και η εταιρεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη να αναλάβει τις υπόλοιπες εργασίες. Κάναμε ενέργειες ώστε η Βέροια να είναι κέντρο πολιτισμού και να έχει πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αν εισπράτταμε 600 ευρώ, θα λυνόταν το πρόβλημα;» αναρωτήθηκε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Βοργιαζίδη.

Όσον αφορά για την σύγκριση, ότι στα Χανιά η εταιρεία παραγωγής πλήρωσε τον χώρο όπου και εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, σε αντίθεση με τη Βέροια, ο αντιδήμαρχος σχολίασε: «Η πόλη της Κρήτης αυτήν την περίοδο έχει πολύ μεγάλη τουριστική κίνηση, κατά συνέπεια το ρίσκο είναι πολύ μικρό. Η Βέροια θα πρέπει να συγκριθεί με άλλες διπλανές πόλεις, όπως για παράδειγμα τα Γιαννιτσά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ