Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «λουλουδάς», το RPG και o Ρονάλντο!

Σάββατο βράδυ και είχα την γριά να μου γκρινιάζει συνέχεια. «Αλέφα» που θα με βγάλεις απόψε. Όλο κλεισμένη μ' έχεις μέσα στο σπίτι. Αμαν πια, έχω βαρεθεί και... κάτι τέτοιες παπαριές. Αμέσως, καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να της ξεφύγω, οπότε της λέω: «Μωρό μου ετοιμάσου θα σε πάω μπουζούκια απόψε! Θα παίξουμε μπαλίτσα 3-4-3 με πρώτο τραπέζι πίστα». Είχα
καιρό να πάω στον φίλο μου τον «λουλουδά» και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δω τι παίζει. Μάγκες εντυπωσιάστηκα με την μαγαζάρα που είδαν τα ματάκια μου. Φοβερό περιβάλλον, καθαρά ποτά, κλιματισμός, γιγαντοοθόνες, εκπληκτικοί καλλιτέχνες και προσωπικό. Τα πάντα όλα.

Πω ρε φίλε, είδα αυτήν την Λένα Ζευγαρά και μου έφυγε το σαγόνι. Ρε εσείς τι RPG είναι αυτό; Την παίζεις τριπλή ευκαιρία και την χάνεις. Δίμετρο καλάσνικοφ που σε κοιτάει, οπλίζει, σημαδεύει και σκοτώνει. Και από φωνή, φωνάρα! Βγήκε στην σκηνή, σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ένα πράγμα. Όλοι σας και μόνη μου. Σπικάρισε άψογα στο μικρόφωνο και χαμός στο... λουλουδικό. Μεγάλη μπαλαδόρισα που αν βρει καλά κομμάτια, θα κάνει σπουδαία καριέρα στο Ελληνικό τραγούδι.
Αμ, η άλλη η Μορφούλα Ιακωβίδου; Τρομερή. Μου βγήκε στην σκηνή, μ' ένα μίνι και μου πήρε το μυαλό. Δαγνωνόταν η γριά δίπλα μου. Συνέχεια με σκουντούσε. «Αμάν πια, την έφαγες με τα μάτια σου. Γιατί της απαντάω. Ζηλεύεις; Η γυναίκα είναι εκπληκτική. Είχε πολύ καλή σκηνική παρουσία και ήξερε να παίζει με τον κόσμο. Πολύ καλή τραγουδίστρια!
Για τον τραγουδιστή Γιάννη Γέροντα, τι να πω; Ήταν η έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Το 9άρι που σκοτώνει. Βλέπει δίχτυα ο τύπος. Φαίνεται πως έχει επαφή με το μπακλαβωτό. Ωραίος άντρας με στιβαρή φωνή και μάγκας στην πίστα. Τον παραδέχθηκα. Αλλά δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές που απογειώνουν ένα μαγαζί. Είναι η ομάδα και τι σύστημα παίζεις. Ομάδα Champions League είναι το «Voice City». Μπράβο τους, που παρ' όλη την οικονομική κρίση, εκείνοι επενδύουν στην Βέροια και δίνουν θέσεις εργασίας σε πάνω από 40 άτομα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό!











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ