Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ματζιαρίδης: «Χρειάζεται γερό… στομάχι στη Βέροια!»

Το «alter ego» του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο της Βέροιας, ως βοηθός και γυμναστής, είναι ο γηγενής Γιάννης Ματζιαρίδης, παλαίμαχος της «Βασίλισσας», άλλοτε τεχνικός της Ειρηνούπολης, αλλά και παίκτης του πρώτου πριν 7 χρόνια, έχοντας δυο ανόδους στο παλμαρέ του με την ομάδα της Ημαθίας. Ο βετεράνος (δεξιός μπακ) Βέροιας (σε δυο θητείες) και Πανθρακικού μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την… περίεργη χρονιά που έρχεται: «Είναι μια μεταβατική και… μυστήρια χρονιά, με δυσκολίες, μετά από υποβιβασμό και πέντε χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Η μη αδειοδότηση δυσχεραίνει και άλλο το έργο μας, έχουμε δεμένα χέρια στις επιλογές. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά, αλλά ρεαλιστικά με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για άμεση επάνοδο. Θα χρειαστεί υπομονή και… γερό στομάχι απ’ όλους. 
Η Φούτμπολ Λιγκ είναι παραδοσιακά ιδιαίτερη και απαιτητική κατηγορία, με… μεγαθήρια που περιμένουν τη σειρά τους για το άλμα. Είναι νωρίς για φαβορί, απλά υπάρχουν μεγάλα ονόματα, που αξίζουν να βρίσκονται ψηλότερα. 
Ο κόσμος έχει παράπονα και αποστασιοποιήθηκε, αλλά τον θέλουμε δίπλα μας, είναι απαραίτητη η στήριξη. Η Βέροια άσχετα με συνθήκες και προβλήματα, έχει «μέταλλο», δεν αλλάζει η ιστορία και η δυναμική της. Μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και πρέπει να βρούμε το δρόμο μας. Ρεαλιστικός στόχος είναι να μην κινδυνέψουμε και να βάλουμε θεμέλια πρωταθλητισμού, ώστε να μην αργήσει η άνοδος».

«ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ»
Για να συνεχίσει ο Γιάννης Ματζιαρίδης: «Επιχειρούμε μια νέα αρχή, ειδικά σε παίκτες, θα είναι ολοκαίνουρια ομάδα. Θέλει καλές επιλογές, ευστοχία σε παίκτες, γιατί στην πορεία θα υπάρχουν μικρές δυνατότητες αλλαγών και διορθώσεων. Πρέπει να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και της κατηγορίας. Παρότι σχετικά νεαροί, να μην είναι τελείως άπειροι, έχοντας παραστάσεις στα… βαθιά και τη Β΄ Εθνική. Στο κλίμα γενικής ανασύνταξης, για χτίσιμο σε γερές βάσεις, αποζητάμε νοικοκυριό και οργάνωση. Είναι ευκαιρία για αλλαγές, ίσως μας βγει σε καλό. Δεν αποκλείω το μειονέκτημα να γίνει αβαντάζ, με βάρος σε υποδομές, για πρόοδο και εξέλιξη. Όχι μόνο η Σούπερ Λίγκα, αλλά και η Φούτμπολ Λιγκ, γέμισαν με ξένους. Προσωπικά, θεωρώ σημαντική την παρουσία των Χαραλαμπίδη και Κικερίδη, ήταν και παλιά στη Βέροια, ξέρουν την ατμόσφαιρα, που δουλεύουν, είχαν επιτυχίες, ανόδους, παρουσία στην Α΄ Εθνική».

Eπιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ