Quantcast

http://picasion.com/

Λαζός: «Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και με σύνεση»

Ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πορεία των προετοιμασιών της ομάδας, θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του Φιλίππου, Ηλίας Λαζός. «Προς ενημέρωση φίλων (ή μη) του μπάσκετ, που με εύλογο τρόπο μου εκφράζουν (δοθείσης ευκαιρίας) το ενδιαφέρον - ανησυχία τους για την ομάδα μας, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής : ΟΥΔΕΠΟΤΕ
σε αντίστοιχο χρονικό σημείο παρελθόντων μεταγραφικών περιόδων ήμασταν σε καλύτερο σημείο από αυτό που βρισκόμαστε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει ακριβώς όπως είχαμε προγραμματίσει σε συνεργασία με το προπονητικό team. Η συσπείρωση των φίλων της ομάδας μ...ας, όπως επίσης και των γονέων των αθλητών των τμημάτων υποδομής γύρω από την προσπάθειά μας στο αντρικό τμήμα, είναι πρωτοφανής και πέρα από κάθε προσδοκία.
Η ανταπόκριση των χορηγών μας (παλαιών και δυνητικών) μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία ότι αυτά που είχαμε προαναγγείλει στην απολογιστική συνέντευξη τύπου της προηγούμενης σαιζόν δεν απέχουν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα. 

Με άλλα λόγια και εν μέσω ενός πολύ δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και με σύνεση, ώστε η νέα χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιστροφή μας σε ανώτερες κατηγορίες, κάτι που αποτελεί και τον αποκλειστικό μας στόχο.
Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφορούν εντός των ημερών. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν και πρώτη ευκαιρία για ΟΛΟΥΣ να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα μας. Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά μας. Stay tuned...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ