Η απολαυστική κωμωδία «Για όνομα…» απόψε στο Άλσος!

Η σύγχρονη κωμωδία «Για όνομα…», μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία, μεταφράστηκε από τον Θοδωρή Πετρόπουλο και σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, συνεχίζει την επιτυχία και στις ελληνικές θεατρικές σκηνές. Απόψε, η παράσταση «Για όνομα…» κάνει στάση στη Βέροια, όπου στις 9 το βράδυ θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». 
Μια παρέα αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος, ενσαρκώνουν με πολύ κέφι μια παρέα Γάλλων μεσοαστών. Πως ένα φιλικό και οικογενειακό δείπνο εξελίσσεται σε πεδίο μάχης όπου ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του; Δεν απέχει και πολύ από την ελληνική πραγματικότητα, ε; Η συνέχεια επί σκηνής, απόψε στο θέατρο Άλσους.
Η ιστορία: 
Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις... μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις