Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμος να κατακτήσει το Survivor 2 o Δημήτρης Σδράκας

Άλλος ένας Βεροιώτης έκανε αίτηση για το Survivor 2 και δηλώνει πανέτοιμος να κατακτήσει τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου. «Επιδημία» τείνει να εξελιχθεί η συμμετοχή ορισμένων συμπολιτών μας στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Απ' ότι πληροφορηθήκαμε από την διεύθυνση του καναλιού, μετά τον Ανέστη Δαφνόπουλο (δείτε ΕΔΩ), και τον Δημήτρη Μπουλούμπαση (δείτε ΕΔΩ),
άλλος ένας Βεροιώτης δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι που έχει καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σδράκα, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.
Μια θέση στην ομάδα των «Μαχητών» και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, αποτελεί για τον ίδιο ένα όνειρο που θέλει να γίνει πραγματικότητα. Είναι μόλις 21 χρονών και ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Κύριο προσόν του είναι η αθλητική του κατάρτιση και η αντοχή του, καθώς μπορεί εύκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της πείνας. Αν τυχόν η παραγωγή του ΣΚΑΪ τον επιλέξει, τότε μιλάμε για έναν πολύ δυνατό παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Εμείς να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ