Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήλωση ΣΟΚ του Αποστόλου για την Μάγδα Πένσου: Από το facebook έμαθα ότι χωρίσαμε

Στην αποκάλυψη ότι πληροφορήθηκε τον χωρισμό του από την εν διαστάσει σύζυγό του, Μάγδα Πένσου, μέσω Facebook, προχώρησε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Δημήτρης Αποστόλου. Όντως η Βεροιώτισσα ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε αναρτήσει στο Facebook της μία φωτογραφίας της ίδιας και του συζύγου της και έγραφε:
«Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά από 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας». «Κι εγώ μέσα από το facebook έμαθα ότι χωρίζουμε με τη Μάγδα. Εκείνη το έγραψε στον τοίχο της. Γι’ αυτό και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό που έγραψε. Όταν επικοινωνήσουμε, πιστεύω ότι θα μου εξηγήσει κι εμένα. Το είδα λίγο σαν spam. Από το FB δεν χωρίζεις. Έχει αξία μιας μέρας, όσο κρατάει ένα post. Ό,τι και να γίνει, όλα καλά θα πάνε στο τέλος. Στο λέει έγκυρη πηγή, εγώ που ξέρω πολύ περισσότερα», είπε ο σκηνοθέτης στο περιοδικό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 στο Παρίσι και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ξαναχωρίσει αλλά αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ