Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η ομάδα πίσω από τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας της «Spot Team»

Όταν ο Τέλης Ευθυμιάδης ίδρυε το 2006 τη «Spot Team», τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που είχε για αυτό το εγχείρημα αποδείχθηκαν φειδωλά. Η «Spot Team» κατάφερε, μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, όχι μόνο να σταθεί και να επιβιώσει στην ελληνική αγορά, αλλά να διαγράψει ανοδική πορεία, με σταθερά βήματα, πολλή
προσωπική δουλειά αλλά και ανθρώπους δίπλα του που εργάζονται σε μια εταιρεία που την αισθάνονται σπίτι τους. 
Πλέον, μια δεκαετία μετά, η «Spot Team» μας υποδέχεται στον σύγχρονο χώρο της, ένα τριώροφο και μοντέρνο κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας. Εκεί στους τρεις ορόφους φιλοξενείται ολόκληρη η συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ κορυφαίων αθλητικών εταιρειών, ενώ ο υπόγειος χώρος του καταστήματος αποτελεί παράλληλα το «στρατηγείο» της χονδρικής πώλησης. 
Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από την επιτυχία της «Spot Team»; Της Βεροιώτικης εταιρίας αθλητικής ένδυσης που η ετικέτα της πέρασε τα όρια της Ημαθίας και έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αναγνωρίσιμη σε αθλητικούς συλλόγους και ομάδες όλης της Ελλάδας; Τους συναντήσαμε στο κατάστημα «Spot Team» Βέροιας. Εκεί θα τους συναντήσετε καθημερινά, πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.
Σοφία Καζεπίδου, υπεύθυνη χονδρικής
Τη Σοφία τη συναντήσαμε στον υπόγειο χώρο του καταστήματος, στα γραφεία της εταιρείας. «Βραχίονας» της χονδρικής, επικοινωνεί με πελάτες και συνεργάτες, εκτελεί τις παραγγελίες της «Spot Team» σε ομάδες, συλλόγους αλλά και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που φιλοξενούν κομμάτια της Βεροιώτικης συλλογής στα ράφια τους. 
Ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας πολλά χρόνια, έχει περάσει και από το πόστο της εξυπηρέτησης των πελατών στο κατάστημα, κάτι που απολαμβάνει να κάνει σε κάθε ευκαιρία. Τι είναι αυτό όμως που χαίρεται περισσότερο στη δουλειά της; «Με τον Τέλη και τα παιδιά της Spot Team, δε θα ήταν υπερβολή να πω πως είμαστε κάτι παραπάνω από συνεργάτες, σχεδόν οικογένεια. Υπάρχει σεβασμός στο κομμάτι του καθένα μέσα στο κατάστημα, άψογη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη. Εξάλλου την υγιή επιχείρηση δεν την κάνουν μόνο τα νούμερα αλλά και οι υγιείς σχέσης των ανθρώπων που την απαρτίζουν».

Ελένη Φωστηροπούλου, υπεύθυνη πωλήσεων
Την Ελένη τη συναντήσαμε στον ισόγειο χώρο του καταστήματος, εκεί που θα τη συναντήσει κανείς καθημερινά, είτε να εξυπηρετεί είτε να βρίσκεται πίσω από το ταμείο. Μια όμορφη παρουσία με αφοπλιστικό χαμόγελο, ευγενέστατη και γλυκιά με όλους, λατρεύει τη δουλειά της αλλά και τα ρούχα της «Spot Team» που τα επιλέγει καθημερινά τόσο για τη δουλειά όσο και για τις εξόδους της. 
«Η δουλειά μου στη Spot Team συνδυάζει δυο πράγματα που λατρεύω. Τη μόδα και τη συναναστροφή με τον κόσμο. Ξεκινώντας στη Spot Team δε φανταζόμουν όμως ότι θα κέρδιζα και τρεις καινούριους φίλους. Καταφέραμε γρήγορα να δέσουμε σαν ομάδα και να συνεργαζόμαστε άψογα με κοινό στόχο το καλύτερο για το κατάστημα και την εταιρεία. Η συναναστροφή μας δεν σταματάει με το πέρας του ωραρίου, φροντίζουμε με κάθε ευκαιρία να απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου και εκτός δουλειάς».
Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, υπεύθυνος πωλήσεων
Ο... βετεράνος της «Spot Team»! Ο Κωνσταντίνος είναι κοντά στην εταιρεία από το ξεκίνημά της. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος «Spot Team» στη Βέροια, είναι εκεί, ακλόνητος στη θέση του και πάντα με το πιο πλατύ χαμόγελο που μπορείς να συναντήσεις!
Έχει περάσει από τα χέρια του όλη η κολεξιόν της «Spot Team» στα δέκα χρόνια λειτουργίας της αλλά και οι προτάσεις των μεγαλύτερων εταιρειών αθλητικών ειδών, τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των οποίων θα βρείτε στο κατάστημα της Μ. Αλεξάνδρου 28. Βρίσκεται εκεί καθημερινά, έτοιμος να μας εξυπηρετήσει, με όπλο την πολύχρονη πείρα και τη γνώση. «Μια δεκαετία γεμάτη εμπειρίες, μέσα από την καθημερινή επαφή με το Βεροιώτικο καταναλωτικό κοινό. Βλέποντας την εταιρεία να αναπτύσσεται και να κατακτάει την ελληνική αγορά. Μέσα από καλές και χαρούμενες στιγμές καλές αλλά και δυσκολίες που πέρασαν με την αλληλοστήριξη των συνεργατών της. Η ομάδα της Spot Team είναι μια ομάδα που την αισθάνεται σπίτι της, εργάζονται για αυτή με μεράκι και αφοσίωση, με τις συνεργασίες να έχουν εξελιχθεί μέσα στην πάροδο των ετών σε δυνατές φιλίες»


Και τέλος, ο Τέλης. 
Ο εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής της «Spot Team», που μόλις την ηλικία των 25 έχτισε τα θεμέλια για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Και το είδε να πραγματοποιείται. Τον συναντήσαμε στο δικό του «στρατηγείο», το γραφείο του στον υπόγειο χώρο του καταστήματος. Όταν πριν 3 χρόνια σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ρωτήσαμε τον Τέλη Ευθυμιάδη «Ποιοι οι μελλοντικοί σας στόχοι;», εκείνος μας απάντησε: 
«Στόχος της εταιρίας μας είναι να μπορέσει να εδραιωθεί τόσο στο χώρο του αθλητισμού μέσα από ομάδες, ακαδημίες και ομοσπονδίες σε όλα τα αθλήματα όσο και στο χώρο της μόδας μέσα από την διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του σήματος μας». Τρία χρόνια μετά, ανήκει στους τυχερούς που είδαν τον στόχο τους να πετυχαίνει.
Τυχερούς, αεικίνητους, εργατικούς και επίμονους. Έτσι κατάφερε και έβαλε τη Βεροιώτικη συλλογή της «Spot Team» στα μεγαλύτερα αθλητικά σαλόνια της Ελλάδας αλλά να δημιουργήσει fashion κομμάτια για πιο casual εμφανίσεις, απόλυτα προσαρμοσμένα στις τάσεις της κάθε εποχής. 
Η σειρά «The Reflection», τα στιλάτα κολάν της «Spot Team», πλέον βρίσκονται στα ράφια του Hondos Center των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και σε άλλα επώνυμα καταστήματα. «Από το 2014 η ετικέτα της εταιρείας έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως γνωστή σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, σε συλλόγους και ομάδες, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου τις εμφανίσεις των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους και στην προετοιμασία. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια. Ο αγώνας όμως είναι καθημερινός και η δουλειά γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. 
Γι' αυτό και η επιλογή των συνεργατών μου είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην πετυχημένη πορεία της Spot Team. Πέρα από τους συνεργάτες που γνωρίσατε στο κατάστημα της Βέροιας, από πίσω υπάρχει και ένα πολυάριθμο team χονδρικής, που στελεχώνεται από ανθρώπους του αθλητισμού, ικανά να γνωρίζουν τις ανάγκες των αθλητών και των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά δε μπορώ να παραλείψω τους συνεργάτες μου στο κατάστημα Spot Team στην Πάτρα αλλά και στην αποθήκη χονδρικής».
Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι για την εταιρεία;
«Η καθιέρωση της εταιρείας στον αθλητικό χώρο, στο χώρο της μόδας και των γηπέδων. Το logo της Spot Team να είναι ένα αναγνωρίσιμο σήμα στο χώρο των γηπέδων αλλά και των καταστημάτων casual και αθλητικής ένδυσης. 
Με αφορμή τα δέκα χρόνια της «Spot Team» ετοιμάζουμε και ένα ξεχωριστό event, έτσι ώστε να το γιορτάσουμε μαζί με τους φίλους και πελάτες που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι...».
Και φυσικά από την παρουσίαση του δυναμικού της «Spot Team» δε θα μπορούσε να λείπει και ο Τίτζι, το κανελί γκόλντεν ριτρίβερ, το alter ego του Τέλη. Ο γλυκύτατος Τιτζάκος βρίσκεται στο πλευρό του σχεδόν καθημερινά, είναι η έμπνευση, η χαλάρωση και ο πιστός του φίλος.


Κάτι καινοτόμο που καθιέρωσε η «Spot Team»; Στα καταστήματα της σε Βέροια και Πάτρα, οι καταναλωτές θα βρίσκουν κάθε μέρα και μια καινούρια προσφορά! Επισκεφθείτε το κατάστημα της Βέροιας, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28, δείτε από κοντά όλη την ανδρική, γυναικεία και παιδική συλλογή και τις καθημερινές εκπλήξεις!








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ