Quantcast

http://picasion.com/

«Punchinello» και «Punchinello summer»: Οι δυο κορυφαίες επιλογές για παιδικά πάρτι στη Βέροια!

ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ!
Η ώρα των γενεθλίων του παιδιού σας πλησιάζει και θέλετε να του προσφέρεται ένα πάρτι που θα του μείνει αξέχαστο και θα διασκεδάσει με τους φίλους του. Θέλετε όμως και μια οικονομική λύση μέσα στην κρίση. Εδώ έρχεται ο «Punchinello», που και αυτό το καλοκαίρι είναι κοντά σας με δυο επιλογές για τα πιο αξέχαστα παιδικά πάρτι.
Θέλετε να διοργανώσετε το πάρτι γενεθλίων στον κλειστό χώρο του «Punchinello», στη Λ. Στρατού 33, ή στον καλοκαιρινό του χώρο στο Φράγμα, στο «Punchinello summer -Γέφυρα Εν Πλω»; Όποιον χώρο και να επιλέξετε, θα απολαύσετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με πακέτα γενεθλίων με 5 είδη μενού, στις καλύτερες τιμές της πόλης και με νέες τούρτες μοντελισμού ΔΩΡΟ!
Μάλιστα, επιλέγοντας να πραγματοποιήσετε το πάρτι του παιδιού σας στον «Punchinello-Γέφυρα Εν Πλω», όλα τα παιδάκια θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο ολοκαίνουριο και μοναδικό στη Βέροια «Survivor Kids Park»!
Το μοναδικό πάρκο SURVIVOR που δημιούργησαν ο «Punchinello» και το «Γέφυρα Εν Πλω» (στο Φράγμα του Αλιάκμονα) και κατάφερε να ενθουσιάσει! Όχι μόνο τους μικρούς επισκέπτες που διασκεδάζουν περνώντας τα μοναδικά φουσκωτά εμπόδια, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια, τις 10 διαφορετικές πίστες και τα έπαθλα, αλλά και τους γονείς, που βρήκαν έναν χώρο - όαση, με πράσινο και δροσιά, για να απολαύσουν τον καφέ, τα ροφήματα, το ποτό και τα κοκτέιλ τους, όσο τα παιδιά παίζουν.

Τηλ. επικοινωνίας:
23310-20553
6975406599
6936523372
6983224701













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ