Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλακάκια με ντεκόρ καρύδα; Μέχρι και το Survivor φέρνει ο «λένος» στο σπίτι σας!

Η εποχή που το πλακάκι ήταν μονόχρωμο, συμβατικό και εξυπηρετούσε απλά πρακτικούς λόγους στο σπίτι μας, πέρασε. Οι καινούριες προτάσεις στο χώρο των πλακιδίων είναι απεριόριστες και η φαντασία των σχεδιαστών δεν έχει όρια. Έχουν πλάκα, μας φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Οι τελευταίες τάσεις στο design των πλακιδίων, όχι μόνο διαθέτουν μοτίβα παιχνιδιάρικα αλλά έχουν διάθεση να παίξουν... με τα μάτια μας, δημιουργώντας πλακάκια που δίνουν την αίσθηση υλών και υλικών, που μόνο με την αφή μπορείς να ξεχωρίσεις! 
Στο κατάστημα πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» στη Βέροια, θα βρείτε πλακάκια που μιμούνται άψογα ξύλο, τούβλο, χαλί, γκαζόν και βροχή, μέχρι και πλακάκι με... γέυση από καρύδα για τους φανατικούς οπαδούς του Survivor! Πλακάκια που αντιπροσωπεύουν τις πιο σύγχρονες τάσεις, έρχονται στη Βέροια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 
Στον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137, θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, για όλες τις προτιμήσεις. Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. 

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου) Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ