Quantcast

http://picasion.com/

Οπωροπωλείο «Ο Πόλης»: Πάντα φρέσκα στις καλύτερες τιμές!

Το μανάβικο «Ο Πόλης» του Γιαννακίδη Αριστείδη, βρίσκεται στην περιοχή της Βέροιας από το 1961, και προσφέρει στους πελάτες του εκλεκτά φρούτα και λαχανικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με μεράκι και αγάπη για τους καρπούς της ελληνικής γης και κυρίως αυτούς της περιοχής της Ημαθίας, ο Γιαννακίδης Αριστείδης διαθέτει στο μανάβικο «Ο Πόλης», εδώ και χρόνια, προϊόντα μαναβικής υψηλής ποιότητας για κάθε νοικοκυριό και επαγγελματία της περιοχής.
Σ’ ένα καθαρό και περιποιημένο χώρο, οι πελάτες του μανάβικου μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καθώς και διάφορες ποικιλίες από εκλεκτά όσπρια και ρύζια. Διαθέτει επίσης, μέλι, μυρωδικά, χωριάτικες σπιτικές σάλτσες, μαρμελάδες, χωριάτικα αυγά. Επιπλέον, «Ο Πόλης» προμηθεύει ξενοδοχεία, εστιατόρια και παιδικούς σταθμούς της περιοχής, με φρούτα, λαχανικά, διάφορα βρώσιμα είδη, καθώς και φιάλες υγραερίου όλων των τύπων.
Το μανάβικο «Ο Πόλης» στη Βέροια, διαθέτει πλούσια γκάμα από προϊόντα μαναβικής με την εγγύηση της καρποφόρας ελληνικής γης. Με μεράκι και υπευθυνότητα ο Γιαννακίδης Αριστείδης, προσφέρει στους πελάτες του φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, εκλεκτά ρύζια, που προμηθεύεται κυρίως από παραγωγούς της Ημαθίας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Επιπλέον, «Ο Πόλης» παρέχει στους πελάτες του μέλι, μυρωδικά, χωριάτικες σπιτικές σάλτσες από αγνά υλικά, μαρμελάδες με εκλεκτά φρούτα και αυθεντικές συνταγές, αλλά και χωριάτικα αυγά. Οι πελάτες του «Πόλη» έχουν, επίσης, τη δυνατότητα με ένα τηλεφώνημα στο ​23310 616 59, να έχουν στο σπίτι ή την επιχείρησής τους τα προϊόντα που επιθυμούν, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.
Οπωροπωλείο «Ο Πόλης»
Κεντρικής 10, Βέροια
Τηλ.: 23310 616 59
email: a.giannakidis2@cyta.gr



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ