Όλα για τον Ντάνο! Νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σκιάθος σε 3 ώρες!

ΒΕΡΟΙΩΤΙΣΣΕΣ «ΝΤΑΝΙΤΣΕΣ» ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΙΤΣΑ!
Ξεκίνησαν χθες από την Hellenic Seaways τα δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τις Σποράδες. Πλέον, οι απανταχού βεροιώτισσες «Ντανίτσες», θα μπορούν μέσα σε 3 ώρες, να βρίσκονται από τη Θεσσαλονίκη στην αγκαλιά του Γιώργου
Αγγελόπουλου! Τα δρομολόγια εγκαινιάστηκαν μόλις χθες και οι κρατήσεις σύμφωνα με τον ναυτιλιακό πράκτορα πηγαίνουν καλά. Το πλοίο της Hellenic Seaways θα ξεκινάει το πρωί στις 10 από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προς Σκιάθο, Σκόπελο και τελικό προορισμό την Αλόννησο, σε 4 ώρες. 
Μέχρι τις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται πέντε δρομολόγια την εβδομάδα εκτός από Τρίτη και Τετάρτη, ενώ από τις 30 Ιουνίου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 59 ευρώ το άτομο ανά διαδρομή, ενώ αν εκδοθεί εισιτήριο μετ' επιστροφής, υπάρχει 30% έκπτωση και η τιμή κατεβαίνει στα 100 ευρώ.
Ακόμη, υπάρχει 50% έκπτωση στο εισιτήριο για φοιτητές, πολύτεκνους και παιδιά, ενώ θα ισχύσει και φέτος το πρόγραμμα Deals For You της Cosmote με δωρεάν επιστροφή. Θα υπάρχουν και εκπτωτικά εισιτήρια που ξεκινούν από 22 ευρώ, σε περιορισμένο αριθμό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις