Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη συμμετοχή στο 6ο Thessaloniki Pride

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η παρέλαση, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του 6ου Thessaloniki Pride. Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο και διένυσε κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας πάλι στο σημείο εκκίνησης. Το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι των κομμάτων. Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν
την στιγμή που η παρέλαση βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή, όπου ομάδα 20-30 ατόμων προσπάθησαν να εμποδίσουν την διέλευσή της, αλλά τελικά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στελέχη του κόμματος και της νεολαίας του, ενώ από πλευράς ΝΔ παρέστησαν ο γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Μαίη Ζαννή, το μέλος πολιτικής επιτροπής Βίκυ Νάκου, ο διευθυντής πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Μίχας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αντύπας Καρύπογλου. Στο σημείο του Λευκού Πύργου ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα Veggas.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ