Quantcast

http://picasion.com/

Με «σφίξιμο» της κάνουλας απειλεί τους οφειλέτες η ΔΕΥΑ Νάουσας - Στα 2.800.000€ τα χρέη

Σε περιορισμό της πίεσης της παροχής των οφειλετών που μέχρι τις 15 Ιουλίου 2017 δεν φροντίσουν να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Νάουσας, σύμφωνα με απόφασης της διοίκησης. Μετά από συστηματικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως το σύνολο των οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Νάουσας ανέρχονται στο ποσό των 2.800.000€, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό η επιχείρηση έχει προχωρήσει στον καθορισμό ευνοϊκού πλαισίου ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ώστε αφενός να σταθεί στο πλευρό όσων πραγματικά βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας, αφετέρου να εντοπίσει όσους εκ συστήματος δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς την επιχείρηση.

Όσοι καταναλωτές δεν φροντίσουν να τακτοποιήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους μέχρι τις 15 Ιουλίου θα υποστούν περιορισμό της πίεσης της παροχής τους. Ειδικότερα, καταναλωτές που η οφειλή τους ξεπερνά τα 300€ -γεγονός που συνεπάγεται σώρευση ληξιπρόθεσμων λογαριασμών- θα υπόκεινται σε μείωση της πίεσης της παροχής χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές που διατηρούν ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς Ύδρευσης-Αποχέτευσης, να προσέλθουν στα γραφεία της επιχείρησης ώστε να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους ή να ενταχθούν σε ρύθμιση διακανονισμού, προκειμένου να αποφύγουν το αναγκαστικό μέτρο του περιορισμού της πίεσης και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Και Κοινωνικό Τιμολόγιο
Ταυτόχρονα η ΔΕΥΑΝ θα θέσει σύντομα σε εφαρμογή «Κοινωνικό Τιμολόγιο» για τους συμπολίτες οι οποίοι αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να τους προσφέρει δίκτυ προστασίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ