«ΚΥΚΝΟΣ»: Αέρας φρεσκάδας στο σπίτι με σαλόνια και στρώματα καθαρά, σαν καινούρια!

Το καλοκαίρι μπήκε, ο καιρός χτυπάει πλέον 40άρια και συνεπώς χρειαζόμαστε μια ανανέωση και μια νότα φρεσκάδας και καθαριότητας στο σπίτι μας. Οι ώρες που περάσαμε μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήταν πολλές και κατά συνέπεια αυξήθηκαν και οι ώρες που χρησιμοποιήσαμε τους καναπέδες και τα στρώματά μας. Η εταιρία «ΚΥΚΝΟΣ» με
άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρίζει τα σαλόνια σας και τα στρώματά σας επιτόπου, χωρίς να δημιουργεί αναστάτωση στο χώρο σας χωρίς τη χρήση επικίνδυνων για την υγεία σας και το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογία.
Με το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού του σαλονιού σας από την εταιρεία «ΚΥΚΝΟΣ», αυτό είναι πραγματικά καθαρό (και όχι μόνο επιφανειακά), στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν άμεσα! Απαλλαγείτε τις αλλεργίες και από τα επικίνδυνα για την υγεία σας ακάρεα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες κτλ. που υπάρχουν στα στρώματα και τα έπιπλά σας, με την υγιεινή μέθοδο βιολογικού καθαρισμού που εφαρμόζει η εταιρία «ΚΥΚΝΟΣ».
Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε τρεις κύριες φάσεις:
1. Αρχικά γίνεται ένας οπτικός έλεγχος για τυχόν λεκέδες (αίμα, ούρα, λάδια φαγητού, μελάνι κλπ) προκειμένου να ψεκαστούν με το αντίστοιχο απορρυπαντικό για την αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια γίνεται ο ψεκασμός όλης της επιφάνειας του με απορρυπαντικό και τα αφήνουμε να μουλιάσει. Μετά από λίγο ένα μηχάνημα με περιστροφική βούρτσα τρίβει όλο το σαλόνι ή το στρώμα αντίστοιχα καθαρίζοντάς το.
2. Βαθύς καθαρισμός - απολύμανση. Γίνεται η αναρρόφηση με ταυτόχρονο ψεκασμό νερού προκειμένου να ξεπλυθεί από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του.
3. Γίνεται μόνο η αναρρόφηση όλης της ποσότητας του νερού - απορρυπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν συλλέγοντας τα σε ειδικό κάδο που διαθέτει η μηχανή καθαρισμού.


Έτσι σας εξασφαλίζουμε:
-την πραγματική και εις βάθος (όχι μόνο επιφανειακή) καθαριότητα & απολύμανση των σαλονιών, (γίνεται δηλ. βαθύς Καθαρισμός Σαλονιού) πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, καρεκλών γραφείου σας κτλ.
-την απομάκρυνση των ακάρεων & των περιττωμάτων τους
την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης, μικροοργανισμών, βακτηριδίων & μυκήτων
-τη σημαντική ελάττωση των μικροβίων
-την αναζωογόνηση των υφασμάτινων επίπλων σας για ένα καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Τα απορρυπαντικά, που χρησιμοποιούνται κατά περίσταση, είναι βιοδιασπώμενα, βιολογικά / οικολογικά και, σαφώς, εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε.


Χαλαρώστε στους καναπέδες σας, κοιμηθείτε ανάλαφρα και ευχάριστα χωρίς την έγνοια για όλα τα παραπάνω... Ξεκουραστείτε πραγματικά! Βρείτε μας, στα τηλ. 2331090001, 2331074250

Στο site kiknos.gr
Στο facebook
Στο youtube

Δημοφιλείς αναρτήσεις