Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηλία + Ιωάννα: Να ζήσετε! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ένα υπέροχος γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βέροια. Ο Ηλίας Πεχλιβανίδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Διαμάντη, κόρη του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιου Διαμάντη. Η Ιωάννα έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, λάμποντας μέσα στο ρομαντικό νυφικό
της. Κατά την άφιξη της νύφης μπροστά στο γαμπρό, στα σκαλιά της εκκλησίας, έγιναν και οι γνωστές... διαπραγματεύσεις, ενώ κατά την έξοδο των νεονύμφων από το ναό, τους περίμεναν οι εκατοντάδες καλεσμένοι να τους ευχηθούν και να τους πετάξουν ρύζι και ροδοπέταλα, μεταξύ αυτών και μια έκπληξη, οκτώ άτομα με παραδοσιακές στολές.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους διακρίναμε τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τους αντιδημάρχους Θεόφιλο Κορωνά, Βασίλη Παπαδόπουλο και Στέλιο Ασλάνογλου, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ουρσουζίδη, την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο, τον πολιτευτή της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα, τους πρώην αντιδημάρχους Δημήτρη Δάσκαλο και Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Γιώργο Ορφανίδη, τους δημοτικούς συμβούλους Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, Θανάση Σιακαβάρα, Γιάννη Τέτο, Χρήστο Κούτρα, Μαρία Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Νίκο Μαυροκεφαλίδη και πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Βέροιας, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και των γονιών του. Παρών επίσης και ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιος. Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο «Βεροιόπολις», με τους καλεσμένους να χορεύουν σε θρακιώτικους και ποντιακούς ρυθμούς. Δείτε φωτογραφίες και video:
































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ