Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Βέροιας - Υποψήφιοι δήμαρχοι εν δράσει!

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014. Επτά υποψήφιοι δήμαρχοι (Βοργιαζίδης, Καραπαναγιωτίδης, Παπαγιάννης, Μπέκης, Μαρκούλης, Μελιόπουλος, Αγγέλογλου), μαζί με εκατοντάδες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ρίχτηκαν στην μάχη του σταυρού. Μετά από μια αμφίρροπη μάχη, το εισιτήριο
της δεύτερης Κυριακής πήραν ο Κώστας Βοργιαζίδης και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, με τον επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση» να κερδίζει τελικα με 54,10% (17.488 ψήφοι) έναντι 45,9% (14.835 ψήφοι) του επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών». 

Από τότε μέχρι σήμερα, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Δεκάδες δημοτικά συμβούλια, πολιτικές διαφωνίες, ανασχηματισμοί και άλλα πολλά. Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο χρόνια, ώστε οι νέοι πολιτικοί αντίπαλοι να ξαναδώσουν την μάχη τους για το ανώτατο αξίωμα στον Δήμο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νυν Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, όπως και ο Αντώνης Μαρκούλης θα είναι και πάλι υποψήφιοι. 

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό παραμένουν ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Κώστας Καραπανγιωτίδης, που δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και ο Γιώργος Μελιόπουλος, που αναμένεται να συμμετέχει ενεργά με τον συνδυασμό του Κ.Κ.Ε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλοι εν ενεργεία πολιτικοί (τρεις στον αριθμό - θα αναφερθούμε λεπτομερώς σε επόμενες αναρτήσεις), οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον προεκλογικό τους αγώνα και προσπαθούν να βρούνε ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ειδικά από το φθινόπωρο, η ένταση των επαφών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο χρόνος θα πιέζει και άπαντες θα θελήσουν μια δυναμική νικηφόρα πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ