Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μητροπολίτη Βέροιας Παντελεήμων «Δογματικά Σαλπίσματα» (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Δογματικά Σαλπίσματα», βιβλιοπαρουσίαση, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια. Την εκδήλωση άνοιξε βυζαντινή χορωδία της Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή. Την εκδήλωση παρουσίασε ο αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος. Το βιβλίο του
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος «Δογματικά Σαλπίσματα» το οποίο περιέχει την δογματική διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού παρουσίασαν και σχολίασαν ο κ. Βασίλης Δερμετζόγλου Δρ. Θεολογίας, ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικ. Θρόνου π. Στυλιανός Μακρής Δρ. Θεολογίας και ο κ. Παύλος Σαββίδης καθ. Θεολογίας.
Μετά το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην παρουσίαση και εν συνεχεία έδωσε το αναμνηστικό των ΚΓ' Παυλείων στους ομιλητές.
Το βιβλίο «Δογματικά Σαλπίσματα» μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, Βενιζέλου 29, τηλ. 23310 20951.
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ