Το απόγευμα ο φιλικός Παλαιμάχων Βέροιας - ΠΑΟΚ

Το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης, ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ΓΑΣ Βέροιας και ΠΑΕ, με την ομάδα των Παλαιμάχων «ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης». Την αυλαία της εκδήλωσης ανοίγει η αναμέτρηση των παιδικών ομάδων της ΠΑΕ Βέροιας με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ Κουλούρας με ώρα έναρξης
3.45 μ.μ. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των διατελεσάντων προέδρων και ποδοσφαιριστών Βέροιας από την ίδρυση της ομάδας το 1960 με ώρα έναρξης 5.15 μ.μ.. Θα συνεχιστεί η εκδήλωση με την απονομή τιμητικών πλακετών σε ποδοσφαιριστές και χορηγούς. Ενώ στις 6.00 μ.μ. θα ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Βέροιας-ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της Βέροιας θα τιμηθεί ο Θέμης Θεοδωρίδης αρχηγός της Βέροιας κατά την πρώτη άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
Ο Γιάννης Μουρτζίλας πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Ημαθίας σαν χορηγός των παλαιμάχων για την πλήρη φαρμακευτική κάλυψη για πολλές περιόδους.
Ενώ από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν και λάμπρυναν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ όπως οι Γιώργος Κούδας, Κούλης Αποστολίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Σταύρος Σαράφης.


Στον κατάλογο των προέδρων συγκαταλέγονται με την σειρά από την ημερομηνία της ίδρυσης οι εξής:
1) Κούτερης Γρηγόρης,
2) Κοντόπουλος Αλέκος
3) Καλλιμπάκας Θωμάς
4) Τριανταφυλλίδης Ευάγγελος
5) Τσιρτόπουλος Αντώνης
6)Ιορδάνου Παναγιώτης
7) Παπαχρησάνθου Χάρης
8) Τσαλέρας Γεώργιος
9)Λαζός Ηλίας
10) Παναγιωτίδης Στάθης
11) Λιάτος Ηλίας
12) Καρασαββίδης Μιχάλης
13)Σαββίδης Χάρης
14) Λέκκας Παναγιώτης
15) Κυριακίδης Στέλιος
16) Τερζής Γιώργος
17) Τσαμήτρος Βασίλης

Ποδοσφαιριστές που απεβίωσαν και φόρεσαν την φανέλα της Βέροιας κατά αλφαβητική σειρά:
1) Αβραμίδης Οδυσσέας (ΑΕΠοντίων - Βέροια)
2) Βόμβας Ηρακλής (ΠΑΟ- Βέροια)
3) Γαιτανίδης Σπύρος ( Βέροια- Άρης - Αριδαία)
4) Δέλκος Γιάννης (Βέροια)
5) Ζηβόντσης Δημήτρης (Φλώρινα - Βέροια)
6) Καραγεωρίου Κώστας (Βέροια)
7) Κεφαλίδης Κώστας (Άρης - Βέροια)
8)Κουκουδάς Κώστας Βέροια
9) Μελέτογλου Σίμος (Βέροια)
10) Κωνσταντίνου Γιάννης (Βέροια)
11) Μουζεκιάρης Δημήτρης (Έδεσσα -Βέροια - ΠΑΟΚ )
12) Μπεσυρόπουλος Αντώνης (Βέροια)
13) Νενόπουλος Βασίλης (Βέροια)
14) Ολσουζίδης Τάσος (Βέροια)
15) Παλασίδης Δημήτρης ( Βέροια- ΑΕΚ)
16) Παπαδόπουλος Αλέκος ( ΑΕΚ, ΟΦΗ, Βέροια- Νάουσα)
17)Παπαδόπουλος Θανάσης
18) Σαμαράς Κώστας
19) Σανίκης Τρύφων
20) Σίμος Γιώργος
21) Συρόπουλος Βαγγέλης (Άρης- Βέροια )
22) Τερζής Γιώργος (Άρης - Βέροια)
23) Τρίβιτς Γκόικο
24) Τσακμακίδης Χρήστος
25) Τσιντσόγλου Γιώργος
26) Τσιροφίδης

Ήδη μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι εξής μάχιμοι ποδοσφαιριστές με μικρές αποκλίσεις ως προς τις προσθήκες ή τις αφαιρέσεις: Παπατζίκος, Μίλης, Κελεσίδης, Τρούπκος, Παπανώτας, Βεζυργιαννόπουλος, Μελετίδης, Υφαντίδης, Χωλόπουλος, Ελευθεριάδης, Χωματάς, Σαββίδης, Μαντζαρίδης, Νατσούρας, Τσιούχας, Κεσίδης, Ταντής, Αδαλόγλου, Παπαδόπουλος Μ., Σταφυλίδης, Παπαστέργιος. 


Παρών και οι εκτός Βέροιας μάχιμοι Γιώργος Φουλατσικλής, Θωμάς Λιόλιος, Κώστας Χαραλαμπίδης με ερωτηματικό Γιάννης Μουσούρης ενώ για πρώτη φορά δηλώνει συμμετοχή και ο τέως γκολκίπερ της Βέροιας Δ. Κοταρίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γιώργος Χατζάρας (κόουτς) και οι βοηθοί Σούλης Σταφυλιδης και Χριστόφορος Πουρσανίδης.
Για μία ακόμη φορά θα πλαισιώνουν την αποστολή παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες όπως οι Γ. Σιούτης, Γκέσιος, Σπυρίδων, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαδόπουλος Λάζαρος, Μήττας, Μπλατσιώτης, Στόϊος, Τσιρέλας, Κουσουλάκης και παράγοντες όπως Μπιζέτας, Ιωαννίδης, Σπανός, οπαδοί και φίλαθλοι.
Ενώ για μία ακόμη φορά ο Μπάμπης Σουκιούρογλου θα είναι ο άρχων και τω δύο αγώνων (του παιδικού τμήματος), αλλά και του επίσημου αγώνα Βέροιας-ΠΑΟΚ.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ θα παρουσιασθεί στη Βέροια με τους μάχιμους Πέλλιο, Ορφανό, Λαγωνίδη, Αλεξανδρίδη, Παπαχριστούδη, Καραγεωργίου, Δερμιτζάκη, Σαλπιγγίδη, Ιωσηφίδη, Γκιτσούδη, Αργυρόπουλου, Τερζανίδη αλλά θα υπάρχουν και μερικές ακόμη προσθήκες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις